Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem alszol hajnali 3-kor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem alszol hajnali 3-kor?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 3. 03:02
1 2
 11/14 anonim válasza:
ez egy jó ötlet megyek én is trollkodni :D
2015. ápr. 3. 03:51
 12/14 anonim ***** válasza:
En most 4-kor nem alszom, mert remalmom volt es nem tudok visszaaludni :(
2015. ápr. 3. 03:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, aki 3-kor kel. Hogy lehet addig fent maradni? :D
2015. ápr. 3. 09:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem úgy, hogy hétköznap kb. vagy suliban vagyok, vagy alszom, így hétvégén és most, tavaszi szünetben kell kiélnem az olyan dekadens luxusidőtöltések iránti igényem, mint amilyen a gyakorizás is. Amúgy meg annyi a trükkje, hogy nem fekszel le aludni, amikor álmos vagy. A tested egy-két óra után veszi a lapot és már nem is érzed magad álmosnak, csak nagyon könnyűnek a fejed és nehéznek a tested. Általában ilyenkor alakulnak ki a legérdekesebb beszélgetések a többi elmebajossal, aki még fenn van.
2015. ápr. 3. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!