Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! A szőrös hát mennyire gáz?
nekem nem jönne be
gyanta, az nem egy rossz dolog
Engem pont az ellenkezoje zavar, amikor full csupaszra gyantazza, borotvalja valaki magat. Persze ha valaki nagyon szoros es zavarja, akkor oke, de ha nem ilyen medve tipusuan, akkor egyaltqlan nem zavaro, sot.
21/f/a
én nagyon szeretem ha a mellkasa és a hasa szőrös valakinek de a hátán annyira nem bírom, nem azt mondom h kicsi nem fér el, csak ne legyen sok
19f
Egyáltalán nem zavaró, végre egy pasi. Utálom a kislányos fiúkat akik csupaszok. Hagyd így és, ha pedig a párodat zavarja akkor beszéljétek meg!
22/F
Én nem szeretem ha szőrös a hát, azt viszont igen, ha a mellkas az (borotválás, gyantazás után 1 héttel kb), az olyan szexi.
Lábból ennél kicsit szőrösebbet szeretem.
Borosta is előny.
25F meleg
Mindenkinek más jön be! szerintem ez nem mérvadó...
A szőrösebbek a szőrteleneket szeretik és fordítva általában (persze van sokszor h két nagyon férfias, vagy két **** van együtt)
Én full szőrtelen vagyok, a páromat ez izgatja... ő mindenhol szőrös és furán is nézne ki ha nem így lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!