Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem régen szakítottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem régen szakítottam a barátommal, mit tegyek hogy ne gondoljak rá?

Figyelt kérdés

Nagyon dühös vagyok rá, úgy érzem nem érdemli meg hogy rá gondoljak, hogy szomorkodjak miatta. Ki akarom őt tépni a szívemből lelkemből, de egyszerűen képtelen vagyok rá! Próbálok erős maradni, mindenkinek a jó kedvű, ép lelkű embert mutatom, de belül egyszerűen összeomlok. Éjszakánként felemészt, majdnem minden éjszaka vele álmodok. Nagyon nehéz azt az embert elfelejteni, aki egykor a mindenem volt. De most nagyom haragszom rá, és rájöttem hogy nem érdemel meg!

20/l

2015. ápr. 2. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 2. 08:30
 2/8 anonim ***** válasza:
gondolj rám, én helyes srác vagyok
2015. ápr. 2. 08:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Pedig majdnem jó úton jársz. Gyűjtsd össze azokat a dolgokat, amik idegesítettek a kapcsolat alatt, hagyd, hogy dühös legyél, eszedbe jusson minden, amit eddig elfojtottál, minden bántás, sértés, érte való lemondás. Majd ha kidühöngted magad, majd megbocsátasz neki és nem leszel ingerült, amint meghallod a nevét, egyszerűen a múltad része lesz.
2015. ápr. 2. 08:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Foglald le magad,menj barátnőzni vagy a családdal valami program... Nekem ez segített kicsit.
2015. ápr. 2. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezen csak az idő segít, de jól csinálod.

Sírva ébredni, felriadni az álomból mind vele jár sajnos.

Nekem 3 éves kapcsolatom ért véget a nyáron. A mindenem volt. Januárban felszívtam magam és leszólítottam egy lányt, azóta nagyon megszerettem. De lényeg, hogy a mai napig sokat emlegetem az exem nevét a haverok között és szabad perceimben, konditeremben is csak az jár a fejemben, hogy mi történt velünk. Pedig már ott az új akit szeretek. Fura dolog. De remélem az idő és az új kapcsolat segít ezen túllépni :)

22/F

2015. ápr. 2. 08:41
 6/8 anonim válasza:
vezesd le a feszültséget lövöldözős játékon! nagyon hatàsos hogy szétlőheted a tőbieket virtuálisan! multival a legjobb
2015. ápr. 2. 10:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Mikor az en 5 eves kapcsolatomnak lett vege, ramentem egy tarskereso oldalra es sokat segitett hogy eltereje a gondolataimat...Sokat buliztam es a munkahelyen is mindig neztem hogy lefoglajam magam..De az ido majd segit, remelem gyorsan tulleszel rajta :).
2015. ápr. 2. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:
S,zopj le szépségem
2015. ápr. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!