Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem régen szakítottam a barátommal, mit tegyek hogy ne gondoljak rá?
Nagyon dühös vagyok rá, úgy érzem nem érdemli meg hogy rá gondoljak, hogy szomorkodjak miatta. Ki akarom őt tépni a szívemből lelkemből, de egyszerűen képtelen vagyok rá! Próbálok erős maradni, mindenkinek a jó kedvű, ép lelkű embert mutatom, de belül egyszerűen összeomlok. Éjszakánként felemészt, majdnem minden éjszaka vele álmodok. Nagyon nehéz azt az embert elfelejteni, aki egykor a mindenem volt. De most nagyom haragszom rá, és rájöttem hogy nem érdemel meg!
20/l
Ezen csak az idő segít, de jól csinálod.
Sírva ébredni, felriadni az álomból mind vele jár sajnos.
Nekem 3 éves kapcsolatom ért véget a nyáron. A mindenem volt. Januárban felszívtam magam és leszólítottam egy lányt, azóta nagyon megszerettem. De lényeg, hogy a mai napig sokat emlegetem az exem nevét a haverok között és szabad perceimben, konditeremben is csak az jár a fejemben, hogy mi történt velünk. Pedig már ott az új akit szeretek. Fura dolog. De remélem az idő és az új kapcsolat segít ezen túllépni :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!