Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is unjátok már ezt a sok depressziós embert?
Figyelt kérdés
Utálok felmenni bármilyen közösségi oldalra mindenki azon siránkozik hogy épp szakított valakivel vagy elutasítottak,vagy éppen nem tud felszedni valakit.Annyira unalmas már nem?:D2015. ápr. 1. 20:54
11/17 A kérdező kommentje:
Evvel pontosan énis így vagyok annyi negatív ember van a közelemben hogy lassan énis az leszek.
Mondjuk a legszánalmasabb szerintem a talpig feketében járó 13-14éves lányom akiknek nyilván óriási világfájdalmuk van.Múltkor egy 100kg-ot simán nyomó lányt láttam aki volt kb.150cm talpig feketében.(testhez simuló cicanadrágban)csodálatos élmény volt!
2015. ápr. 1. 21:03
12/17 anonim válasza:
Ősz húrja zsong,
Jajong, busong
A tájon,
S ont monoton
Bút konokon
És fájón.
S én csüggeteg,
Halvány beteg,
Míg éjfél
Kong, csak sírok,
S elém a sok
Tűnt kéj kél.
Óh, múlni már,
Ősz! hullni már
Eresszél!
Mint holt avart,
Mit felkavart
A rossz szél...
13/17 A kérdező kommentje:
Természetesen a kérdés nem azokról szólt akik tényleg depresszióban szenvednek hanem ahogy te is leírtad a szöveg elején.Azokról akik csak megjátszák.
2015. ápr. 1. 21:06
14/17 anonim válasza:
mert sírni mindig könnyebb mint változtatni !
15/17 anonim válasza:
Én is nagyon unom már! És csak keseregnek, ha próbálna nekik segíteni az ember, akkor azt mondák mindenre, hogy nekem ez nem megy, ezt nem csinálom, stb... Hét így nem is fognak soha megváltozni jobb irányba!
16/17 anonim válasza:
Először inkább olvass utána, hogy mi a depresszió.
17/17 anonim válasza:
Mert az nem az, amire te gondolsz. De igen, sokan csak mindig találnak valamit, amiért az élet szar. előző voltam, bocsi, két részben sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!