Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A külső megfog, a belső megtart. " Nektek erről mi a véleményetek?
Jól írták már előttem is,a nőknél odáig stimmel,hogy a külső megfogja őket.A többi már nem... :) Mert azon kívül manapság semmi más nem számít náluk.Inkább vannak együtt egy tipikus szépfiúval,aki belül full sötét,mint egy nem annyira helyes,de értelmes és normális sráccal.Ez pedig a valóság sajnos. :/
23/F
"Érdekes, én látok átlagos/helyes lányokat (számomra) nem éppen helyes pasikkal..."
De jók ezek a bizonyíték nélküli példák... -.-
Talán ha nem probléma, nem fogom más emberek facebook képeit linkelgetni. Nem túl etikus.
Menj ki az utcára és nézz szét!
"Talán ha nem probléma, nem fogom más emberek facebook képeit linkelgetni. Nem túl etikus.
Menj ki az utcára és nézz szét!"
Sokszor megyek az utcán, de kivétel nélkül csak helyes pasikat lehet látni kézenfogva nővel... Férfi szemmel is meg tudom állapítani, ki a páwa kinézetű pasi, és bizony ők aratnak sikert a nőknél...
Hát én az utcán ilyet még soha nem láttam,pedig szoktam nézelődni.Mindig csak a helyesnek született srácokkal látok barátnőt,senki mással...Egyetemen is csak ezt látom,ismerősöknél is csak ezt látom.
Aki nem született helyesnek,annak esélye sincs a nőknél,és valóban sajnos. :/
Akkor talán nem a 15 éves korosztályt kellene nézned...
Egyébként speciel én is megkaptam már, hogy miért járok azzal akivel, ugyanis igen erősen elhízott kategória.
Van egy helyes lány ismerősöm, akinek a barátja nyúlszájú, azt hiszem, sokak szemében már ez is olyan, ami alapból a "nem helyes" kategóriába sorolja az illetőt.
Egy másik ismerősöm meg akárhányszor kipakolja a facebookra a fotóit, amin a pasijával van, elcsodálkozom, hogy milyen előnytelen arca van a gyereknek.
A külső sosem fog engem megfogni, így ostobaság. Maximum felfigyelek rá. De sem megkedvelni nem fogom érte, sem beleesni.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!