Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tetszenek jobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek jobban a féfiaknak a husisabb lányok, mint azok akiknek izmosabb feszesebb testük van?

Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 21:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy emiatt már túl dominánsnak tűnik egy nő?! Vagy kisebbségi komplexusuk van? :)
2015. márc. 31. 21:36
 12/23 anonim ***** válasza:
szerintem igen.
2015. márc. 31. 21:44
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen, ez végülis logikus. Izmos férfiak mellett ezért fordul elő gyakrabban izmos/sportos nő. Nekik nincs mitől "tartaniuk"...
2015. márc. 31. 21:47
 14/23 anonim ***** válasza:

de persze ízlés kérdése is. meg vannak olyan átlag testalkatú fiúk is, akiket nem zavar.

10-es, 12-es voltam.

2015. márc. 31. 21:51
 15/23 anonim ***** válasza:

10-es értem amit mondasz, meg részben igazad is van, de szerintem kicsit kevered, legalábbis úgy jön le a válaszodból :)

Izmos nő:

[link]

Sok van belőlük is, én fentebbi válaszomban a sportosakról beszéltem. Ha valaki sportos, az nem zavar, sőt az preferálandó. Edzett... fitt.

De ez a kockahas+izomkombó nekem sem az esetem. Nem azért mert félnék tőle, én is izmos vagyok és edzett, hanem mert nem az a "nőies" és "kecses" alkat, mint ami az esetem.

Fentebb pl. linkeletem egy sportos képet, azzal nincs is semmi gond.

2015. márc. 31. 22:31
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik sem a fanatikus test(sz)építő, sem a zsíros zabagép malac. Arany középút!
2015. márc. 31. 23:07
 17/23 anonim ***** válasza:
15-ös. én nem is ezekre gondoltam, mint amit most linkeltél, hanem azokra amit te sportosnak hívsz. de szerintem egyértelműen írtam is, hogy nem az ilyen testépítőszerű nőkre értem. mert az kb mindenkinek sok, és szerintem sem nőies.
2015. márc. 31. 23:24
 18/23 anonim ***** válasza:
ja és amit írtam, azt nem kifejezetten neked írtam. szóval nem akartam belekötni vagy bármi.
2015. márc. 31. 23:24
 19/23 A kérdező kommentje:
Azért Toldi Zsuzsi már kicsit más kategória Ő egy profi testépítő, ilyen testtől nem kell tartania egy átlagos nőnek. :)
2015. ápr. 1. 07:23
 20/23 anonim ***** válasza:

Jó, de sportos pasi és izmos pasi között is van különbség :)

Izmos:

[link]

Sportos:

[link]

Ezek szerint "rosszul" lehet megfogalmazva a kérdés. Zsuzsi izmos, a fenti kép sportos, most az oké, hogy ő testépítő, de ettől független kevésbé izmos (legfőképpen kevésbé szálkás), de mégis az - nő is van, és nem is annyira kevesen vannak.

Sportos nő mindenkinek bejön szerintem, hisz egészséges életmódot takar.

2015. ápr. 1. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!