Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek jobban a féfiaknak a husisabb lányok, mint azok akiknek izmosabb feszesebb testük van?
de persze ízlés kérdése is. meg vannak olyan átlag testalkatú fiúk is, akiket nem zavar.
10-es, 12-es voltam.
10-es értem amit mondasz, meg részben igazad is van, de szerintem kicsit kevered, legalábbis úgy jön le a válaszodból :)
Izmos nő:
Sok van belőlük is, én fentebbi válaszomban a sportosakról beszéltem. Ha valaki sportos, az nem zavar, sőt az preferálandó. Edzett... fitt.
De ez a kockahas+izomkombó nekem sem az esetem. Nem azért mert félnék tőle, én is izmos vagyok és edzett, hanem mert nem az a "nőies" és "kecses" alkat, mint ami az esetem.
Fentebb pl. linkeletem egy sportos képet, azzal nincs is semmi gond.
Jó, de sportos pasi és izmos pasi között is van különbség :)
Izmos:
Sportos:
Ezek szerint "rosszul" lehet megfogalmazva a kérdés. Zsuzsi izmos, a fenti kép sportos, most az oké, hogy ő testépítő, de ettől független kevésbé izmos (legfőképpen kevésbé szálkás), de mégis az - nő is van, és nem is annyira kevesen vannak.
Sportos nő mindenkinek bejön szerintem, hisz egészséges életmódot takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!