Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon a nők hány %-ának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a nők hány %-ának tetszenek az ilyen hapsik?

Figyelt kérdés
[link]

2015. márc. 31. 20:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én pl az arckifejezésükről állapítottam meg, hogy buták...
2015. ápr. 6. 00:20
 22/26 anonim ***** válasza:

Sajna úgy érzékelem, hogy sokaknak bejönnek az ilyenek. Számomra viszont sokkal inkább taszítóak!

18/L

2015. ápr. 6. 00:24
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül buta. Rühellem az előítéleteket. Ezért van rasszizmus például, meg ez kezdődik már a legfiatalabb gyermekek között is a közösségben. Az olimpiai súlyemelők se néznek ki nagyon másképp. Egyébként meg ezeken is van izom rendesen, csak egyszerűen azért nem szálkásak, mert genetikailag "nagydarabok". Az is lehet, hogy az életbe nem edzettek, csak simán így néznek ki. Az is lehet, hogy egy csapat birkózó vagy súlyemelő. Én is foglalkoztam súlyemeléssel és hasonló méretű voltam. Olyan meg nincs, hogy lufi vagy igazi izom. Ha leereszt valaki hirtelen az meg csak 3 dolog miatt lehet:

1.abbahagyta a szteroidot

2. Nem edz

3.Mindkettő

És felhívom arra is figyelmet, hogy nem szed minden edzőterembe járó ember szteroidokat. És a fehérjepor sem szteroid, csak egy kib*szott tápanyag. De feladom. Csináljatok amit akartok.

2015. ápr. 6. 10:59
 24/26 anonim ***** válasza:
mondjuk te meg tán azt fogd fel, hogy nem azért mondtuk rájuk, hogy buták, mert gyúrnak, hanem mert tök buta arckifejezésük van....tudod, ez az ember szemén, arcán szokott látszani...
2015. ápr. 6. 20:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Szeretem az ilyen hippi felfogású embereket... Ne legyen az ember előítéletes. :)) Megnéznélek mondjuk, ha egy csapat cigány jönne veled szemben és akkor is, ha egy csapat egyszerű fehér ember... amúgy meg minden ember előítéletes.
2015. ápr. 10. 20:18
 26/26 anonim ***** válasza:

jobbról a második egész jó

azér elég nagydarabok, de inkább minthogy egy nyálas kis pö cs legyen mellettem

2015. ápr. 11. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!