Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, egyszerűen nem értem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egyszerűen nem értem hogy miért nem meritek elmondani egy srácnak ha tetszik. Miért nem?

Figyelt kérdés

olyan nehéz? mitől féltek, ha voltatok ilyen helyzetben?

vagy?

2015. márc. 31. 15:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
De bezzeg az teljesen természetes dolog, hogy ha a férfiakat elutasítják, nekik nem esik rosszul nekik nem ciki... -_-
2015. márc. 31. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Te mindig elmondod egy lánynak ha tetszik neked?:) Mindig?

A fiúk is gyakran túl nyuszik az ilyesmihez. Egy felettébb részeg fiú barátomtól tudtam meg, hogy két éve iszonyatosan szerelmes belém nekem azonban barátom van volt akkoriban, így nem tudtam mit mondani és vissza utasítottam. Másnap józanul nem győzött, teljes zavarban, elnézést kérni, hogy csak a pia beszélt belőle. De mind tudjuk a részeg ember a legőszintébb.;)

Szóval csak annyi, hogy nem csak a nők nem kezdeményeznek mindig és ez téged nem is zavarna ha te mindig megtennéd.:)

2015. márc. 31. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem értem, hogy a mai fiúk miért nem mernek kezdeményezni, szinte mind azt várja, hogy a lány hívja el randira, meg másszon rá...

Másrészt, mondtam már el, de általában megdöbbentek rajta, és nem jutottam előrébb...

19/L

2015. márc. 31. 20:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Mert akkor már nem kellesz nekik

Ők a prédát akarják

2020. nov. 14. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!