Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, bejön nektek ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bejön nektek ez a haj? KÉP

Figyelt kérdés

és milyen krémmel/habbal/wax-szal/stb lehet ilyen hatást elérni?

[link]

2015. márc. 31. 12:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#3: ovális arcom van, ahhoz elvileg majdnem minden hajtípus illik szóval ezzel nincs gond szerintem :D

#7: nem hiszem hogy olyan sok idő lenne hiszen csak szét kell borzolni a hajat valamivel, persze erre a fotózásra a modell haját nyilván tincsenként állították össze, az utcán nyilván nem így néz ki senkin.

én se értem mi ebben a b_zis, direkt csak a hajat kérdeztem, ha a modell arca nem lenne benne (mondjuk szerintem abban sincs semmi b_zis) és csak a hajat vágtam volna ki szerintem nem b_zizzák le ennyien :D

köszi mindenkinek a választ jöhetnek még!

2015. márc. 31. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Jól néz ki, szerintem esélyes, hogy waxszal csinálják. Meg egy kiló hajhabbal.
2015. márc. 31. 16:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon textúrált a haja, jól elkülönülnek a tincsek. Én majdnem szárazra törölném a hajam törölközővel, utána tengeri sós spray-vel(sea-salt spray) alaposan átfújnám, megint megtörölném, majd valami erős hatású waxot jól eloszlatnék a hajon és utána borzolnám, majd utána az ujjhegyemre tennék egy nagyon kicsi waxot és pár tincset így sodornék, formáznék, hogy jobban álljanak. Ez max 5 perc.
2015. márc. 31. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!