Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag szép és jófej lány vagyok, miért vagyok egyedül?
Nem csak a családomtól, barátaimtól kapok pozitív visszajelzéseket, hanem idegenektől is, próbálok mindenkivel kedves lenni.
Többször volt már, hogy többször találkoztam egy fiúval, aztán valahogy mindig jóban maradtunk, mégsem jöttünk össze.
17L
"Annyi az elvárásom egy fiúval szemben, hogy legyen ízlése, lehessen vele rendesen beszélgetni, legyen 'közös hang', ne ítéljen el olyan banális dolgok miatt, hogy milyen szokásaim vannak, vagy hogyan öltözködöm."
Hát persze. Biztosan csak ennyi az elvárásod...:D Ismerjük már. Azért az sem mindegy, milyen szokásokról beszélünk: cigizés, ivás, minden héten bulizás, örökös csavargás, vásárlás, sok sráccal való barátkozás/lógás...ha ezek közül csak néhány jelen van nálad, már visszataszító a legtöbb értelmes srácnál. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!