Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mennyire divatos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mennyire divatos a lányok körében?

Figyelt kérdés

Van ez a szoft grunge stílus, valamint ilyen zenék kedvelése:

-Arctic Monkeys

-Lana del Rey

-The Neighbourhood

Ezek divatosak a tiniknél?

2015. márc. 31. 01:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, de elég tucat mostanában
2015. márc. 31. 02:11
 2/12 anonim ***** válasza:
húgom 12 éves, az osztályukban nagyon menő, én már 24 vagyok, nekem nem jön be
2015. márc. 31. 02:13
 3/12 anonim ***** válasza:
26 vagyok, azt se tudom miről beszélsz
2015. márc. 31. 02:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a tiniknél itthon másfajta zenék divatosak, ilyesmiket inkább a huszonévesek hallgatnak. Én csak Lana del Reyt szeretem a felsoroltak közül, a másik kettőt annyira nem ismerem.
2015. márc. 31. 02:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Bocs, de halvány fogalmam nincs, mennyire divatosak ezek a zenék. Én az élet metálabbik oldalán élek.
2015. márc. 31. 02:54
 6/12 anonim ***** válasza:
hát ahogy én látom ezt a horváth tamás és raul-t szeretik (én undorodom tőle) de hát ez is ízlés kérdése...bemész egy olyan klubba ahol csak rockot halgatnak ott csak olyan kedvelők vannak :'D amugy mind a 3-nak vannak jó számai.
2015. márc. 31. 03:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Elég divatosak, csak azt nem tudom, hogy ezeknek amúgy mi köze a grunge-hoz.
2015. márc. 31. 05:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyik volt osztálytársamnak hasonló a stílusa és hasonló zenéket hallgat (utolsót nem ismerem), de nem hinném, hogy divatból csinálná. Én mondjuk csak 1-1- számot ismerek tőlük, de azt szeretem.
2015. márc. 31. 05:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez a ciki... 17 evesen fogalmam dincs, mirol beszelsz, pedig zenei teren jartas vagyok... Igaz, manapsag mar a 17 eves nem is szamit annyira tininek... :/
2015. márc. 31. 06:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, már az indie is kellett nekik, elvesznek mindent.:(
2015. márc. 31. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!