Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj tulajdonképpen a "barátzónával"?
A csapból is ez folyik, hogy a gonosz lányok mindenkit friendzone-olnak.
Mi a baj tulajdonképpen?
Én személyszerint boldog kapcsolatban élek, persze hogy automatikusan megy mindenki a barátzónába akit megismerek.. Ahol tanulok, az ottani fiúkkal elég sok közös témám van, sokukat imádom, mert nagyon jó fejek! Most akkor gonosz vagyok, amiért beszélek velük úgy hogy nem jönnék össze velük?
Amíg szingli voltam, addig is így gondolkoztam. Vannak akikkel szeretek időt tölteni, jó fejek, de úgyse illenénk össze és nem "úgy" szeretem őket.
De volt fordított eset is, volt hogy nekem nagyon-nagyon tetszett egy fiú, ő meg havernak tartott. Senki nem fogott fegyvert a fejemhez, hogy most akkor kötelező barátoknak lennünk. Akkor inkább egy ideig igyekeztem nem találkozni vele, amíg túl nem léptem rajta.
A panaszkodó fiúkat kényszeríti bárki hogy eljátsszák a barátságot?
Miért a lány a gonosz, amiért nem akar összejönni veletek?
(Nyilván fordítva is megtörténik, hogy fiú friendzone-ol lányt, erre is írhattok, de általánosabb az, hogy a lány akar csak barátságot)
20/L
"ha kerülsz majd hasonló helyzetbe, hogy 2 éven belül 2 full jó őrülten jó srác utasít így vissza, akikbe teljesen beleestél, akkor megérted."
Megtörtént. Mégse szidtam a pasit, hogy bunkó amiért nem jövök be neki :D
Az emberek nem gépek, hogy bedobod a kedvességet és kiesik hogy összejön veled... Nyilván ha akarnék valamit a haveromtól, akkor nem a haverom lenne ha tudom hogy összejönne velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!