Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt aludni ex és jelenlegi baráttal? 17L
Figyelt kérdés
A volt barátommal jó a kapcsolatom, azért szakítottunk, mert elment egyetemre, de az én városomban is csak kollégista volt.
Lesz egy buli a hétvégén, ahova mindenképpen jönne, de nem tudja megoldani az alvást, az első vonata pedig reggel 6-kor megy, szóval mindenképp nálam kellene hogy töltse az északát...a probléma az, hogy a jelenlegi barátom is nálam tervez aludni, fel se mertem neki vetni.
Mindenképpen egy szobában tudnánk csak aludni, ez a másik.
Mit tegyek, hogy a lehető legkevésbé legyen kínos?
17L
2015. márc. 30. 21:29
11/18 anonim válasza:
Valamelyik srácot le kell koptatnod, az a kérdés melyiket. Vagy te ne aludj otthon, hátha a jelenlegi és az ex barátod összemelegednek:D
12/18 anonim válasza:
Az egyik aludjon a konyhában,a földön.
13/18 anonim válasza:
Minek aludni ? Mi anno 20-25 órát simán végigpörögtünk.
14/18 A kérdező kommentje:
A buli max 2-3-ig fog tartani.
Szerintem megkérem egy barátnőmet, hogy szállásolja el.
2015. márc. 30. 21:37
16/18 anonim válasza:
A jelenlegi barátod helyében felvetném a kérdést: Vagy én vagy ő.
Mert ha őt választanád, én soha többé nem aludnék veled..meg úgy semmit se.
17/18 anonim válasza:
Ez nélkülünk komolyan nem jutott eszedbe?
18/18 anonim válasza:
kérdezd meg egyenként mindkettőt, hogy benne lennének-e egy hármasban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!