Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ronda srác, aki itt gyakorin sikerült párt találnia?
Figyelt kérdés
A részleteket is írjátok meg, ha lehet. :)2015. márc. 30. 20:57
3/16 anonim válasza:
Egy tényleg ronda srác sosem fog párt találni. Én alacsony vagyok és rettenetesen ocsmány, tehát sem itt, sem máshol nem találnék olyan lányt, aki összejönne velem. Sajnos ez van.
4/16 anonim válasza:
Nem,viszont óriási jókat szopattam,a csaj kicsit renyhe volt mert kb mindenkivel félrekúrt és velem akart lenni,de hát igy nem,hogy bizhatnék meg benne?!Egyébként ebből kiindulva igen lehetséges!
5/16 anonim válasza:
Ez hülyeség. Mindenki megtalálja a hozzá való párt.Egy kis reményt fiúk... Ha nekem is van barátom nektek is lesz barátnőtök. POZITÍVAAAAN!!!! ;)
6/16 anonim válasza:
5: Kizárt, hogy valaha is lenne olyan lány, aki képes lenni elfogadni a külsőmet. 28 vagyok, rengeteget próbálkoztam, de még egy szimpla randi sem jött össze soha.
7/16 anonim válasza:
Persze, mindhárom feleségemet itt ismertem meg.
9/16 anonim válasza:
Ha lett volna kedvem kocsikazni tobb szaz km-t akkor egy 5-6 not lekurhattam volna... Vagy tobbet. Viszont aki az orrom elott volt, azzal nem jott ossze... :)
10/16 anonim válasza:
KAPASZKODJATOK MEG.
Ronda vagyok es itt fogtam magamnak egy csajt.Meg is dugtam.
DE MEGINT KAPASZKODJATOK MEG: Egy redardalt volt,mint kiderult.Csak a bajom volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!