Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 eske :)
Többet tudok a nőkről, mint amit te elképzelni tudsz :) bizony koplal szegény lány mert pont az ilyen idiótáknak akar megfeleni, mint te.
Elég béna kép mind a kettő, de sajnos ugyanezt látom a húgomon mert annak is egy ilyen barom barátja van....legalábbis addig míg le nem csapom :D
A második -nekem- borzalmas. Tényleg ne haragudj meg érte. Ha az első fogyott le így, jó megértem, nem tetszett magának, kicsit formálódni akart, de nagyon túlzásba lett víve.
Ott vannak a csípőcsontok, mint egy lerágott csirkecomb... Ááááá! Bocs, nekem nem tetszik.
Viszont a soványság (mert ez már nem karcsúság, ez több annál) még mindig elég divatos, sokaknak tetszik.
Ha a képen látható lány így tetszik magának, akkor jó, mert ez számít igazán, hogy jól érezze magát a bőrében. Egyébként ez még nem az egészségtelen kategória, de közel áll hozzá, úgyhogy szerintem itt már le kellene állni a fogyással.
Az első csámpás, a második teljesen deszka. Egyik sem kéne.
A jellemetekről meg sokat elárul a csodálatos rend, ami a szobátokban uralkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!