Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanom kell közülük, de hogyan?
szerintem egyszer mar tul tetted magad rajta.
Egyelore, nem jonnek ossze az uj fiuval ( hiszen nem vagy biztos benne hogy akarod-e baratodnak) de az exet mindenkepp elfelejtenem.
"nyilván ha a srac azt mondja h szakit akkor muszaj veget vetni igen." Félreértesz :D Nem úgy értettem, hogy jajj muszáj hogy vége legyen egy kapcsolatnak ha az egyik fél nem akarja? Nem buzdítok senkit sem arra, hogy az exét yandere módra zaklassa. Arra céloztam, hogy egy ilyen eseménnyel nem kell véget érnie a kapcsolatnak, ha mindkét fél képes elhatározni magát.
Egyébként meg, engem biztosan nem fogsz meggyőzni, mert látom hogy helyes az érvelésed mellett, de a magamét is helytállónak találom ( mert tudom mit tennék). A kérdező nyilván így mindkettőt opciót alaposabban átgondolhatja, de édesmindegy hogy melyiket választhatja, a másik attól még helyes marad, hiszen nem lehetünk mind egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!