Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénz vagy szex, mit választaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénz vagy szex, mit választanátok?

Figyelt kérdés
Lemondanátok a szexről úgy, hogy egy évben egy nap csinálhatjátok de a többin nem, viszont kapnátok havi egymillió forintot életetek végéig, csak úgy, ajándékba?

#szex #pénz #vagyon #választás 2015
2015. márc. 30. 18:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A semmiről lemondani megérné nagyon :D Szar dolog, de ez van :D
2015. márc. 30. 18:23
 12/23 anonim ***** válasza:
Szexről volt szó, maszturbálásról nem, szóval egész nap verném a kuksimat a luxusvillámban.
2015. márc. 30. 20:43
 13/23 anonim válasza:
pénz nem minden, de azért azt választanám.
2015. ápr. 1. 18:32
 14/23 anonim ***** válasza:
Én inkább egy olyan ajánlatot tennék, hogy nem adok havi egymilliót soha az életedben és dugjunk minden nap egy kivételével az évben! :D
2015. ápr. 1. 18:38
 15/23 anonim ***** válasza:
Pénz, egyértelműen.
2015. ápr. 1. 18:40
 16/23 A kérdező kommentje:

Elég gyenge ajánlatnak hangzik :(

2015. ápr. 1. 18:46
 17/23 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzből meg lehetne oldani hogy ne derüljön ki hogy hányszor és kivel szexelsz!

Úgyhogy a pénz!

2015. máj. 7. 15:20
 18/23 anonim ***** válasza:

havi 1 milka ha lemondok a szexről?

akkor se kéne havi 1 milka a semmiért, ha lehetne szex, majd én megdolgozok a pénzért amire szükségem van...szóval inkább a szex a barátnőmmel...

2015. máj. 7. 15:21
 19/23 anonim ***** válasza:

A pénzt választanám.

A kérdésben csak szex van, azt kibírnám évi 1 nap szex, de hetente 2x nyalják ki a pinám.

És akkor minden jó :D

2015. máj. 7. 15:22
 20/23 anonim ***** válasza:

Miután lett 1 gyerekem gondolkozás nélkül lemondanék a szexről pénzért!

Gyerek nélkül azért átgondolnám... Mondjuk fiatal vagyok, évi 1 szexszel 10 éven belül elvileg simán összejöhet a gyerek. Szóval szerintem úgy is. :)

Te Marceline?

L20

2015. máj. 7. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!