Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénz vagy szex, mit választanátok?
Figyelt kérdés
Lemondanátok a szexről úgy, hogy egy évben egy nap csinálhatjátok de a többin nem, viszont kapnátok havi egymillió forintot életetek végéig, csak úgy, ajándékba?2015. márc. 30. 18:05
11/23 anonim válasza:
A semmiről lemondani megérné nagyon :D Szar dolog, de ez van :D
12/23 anonim válasza:
Szexről volt szó, maszturbálásról nem, szóval egész nap verném a kuksimat a luxusvillámban.
13/23 anonim válasza:
pénz nem minden, de azért azt választanám.
14/23 anonim válasza:
Én inkább egy olyan ajánlatot tennék, hogy nem adok havi egymilliót soha az életedben és dugjunk minden nap egy kivételével az évben! :D
16/23 A kérdező kommentje:
Elég gyenge ajánlatnak hangzik :(
2015. ápr. 1. 18:46
17/23 anonim válasza:
Ennyi pénzből meg lehetne oldani hogy ne derüljön ki hogy hányszor és kivel szexelsz!
Úgyhogy a pénz!
18/23 anonim válasza:
havi 1 milka ha lemondok a szexről?
akkor se kéne havi 1 milka a semmiért, ha lehetne szex, majd én megdolgozok a pénzért amire szükségem van...szóval inkább a szex a barátnőmmel...
19/23 anonim válasza:
A pénzt választanám.
A kérdésben csak szex van, azt kibírnám évi 1 nap szex, de hetente 2x nyalják ki a pinám.
És akkor minden jó :D
20/23 anonim válasza:
Miután lett 1 gyerekem gondolkozás nélkül lemondanék a szexről pénzért!
Gyerek nélkül azért átgondolnám... Mondjuk fiatal vagyok, évi 1 szexszel 10 éven belül elvileg simán összejöhet a gyerek. Szóval szerintem úgy is. :)
Te Marceline?
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!