Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bojkottáljuk a ". , lehetek terhes? " kérdéseket?
eccer kiírtam erre egy kérdést:D
volt benne ötlet felvetés is, h csináljuznk plusz kategóriákat, kérdéseken belül, pl: LEHETEK TERHES? kategória.
Aztán a lehetek terhes kategóriát kibővíteném bizonyos automata válaszokkal, amelyek kérdések is egyben. Így a kérdező közelebb kerülhetne a válaszához. Ilyen automata kérdés pl: "Védekeztél?", "Ha igen, hogyan?"
1. óvszer. Kiszakadt?
Igen -> Igen lehetsz terhes.
Nem -> Nem valószínű h terhes vagy, csinálj egy tesztet.
2. Fogamzásgátló. Beszedted mindig rendesen?
Nem -> Igen, lehetsz terhes.
Igen -> kicsi az esély, hogy terhes vagy, csinálj tesztet.
Igen, de kihánytam/fostam. -> Igen, lehetsz terhes. Csinálj tesztet
3. Megszakítással. -> Igen, lehetsz terhes.
4. Nem védekeztem. -> Igen, lehetsz terhes. Csinálj tesztet.
Ha ezek után is még nincsen tisztában az illető azzal h lehet e terhes, akkor az már szerintem egy érdekes kérdés, és látogatnák a válaszolni vágyók a kérdést :)
00.09-es vagyok. ezek voltak anno az én ötleteim:
szerelem szex témakörön belül, a 'Lehetek terhes?', és a 'Megfelelő-e a péniszem mérete?' alkategória.
Szépség divat témakörön belül, a 'Vitanol-C és Bánfi hajnövesztés', valamint a 'Dagadt vagyok-e?' alkategóriák.
Közlekedés témakörön belül, a 'Mi lesz a KRESZ-vizsgán?'
Egészség témakörön belül, a 'Hüvelygomba' és a 'Mi lesz a nőgyógyásznál?' alkategóriák.
Számítástechnikán belül pedig, a 'Mi a baja a számítógépemnek?' alkategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!