Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Mi a véleményetek arról, ha a pasinak van nyelvpiercinge?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 22:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Nekem csak a fantáziámat tudja megmozgatni.Találkoztam már ilyen pasikkal és iszkoltam is ahogy tudtam mert csak arra tudtam gondolni nyalásnál milyen jól jön.. és féltem hogy észreveszik rajtam:S
2010. febr. 17. 23:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
sztem nagyon jól tud állni egyeseknek, alapból szeretem a piercingeket úgyhogy bejön=)
2010. febr. 17. 23:04
 3/12 anonim ***** válasza:
nemjönbe ha egy pasinak nyelvpriszingje van. eleve a stílus miatt. nembírom az olyan stílusúő pasikat
2010. febr. 17. 23:24
 4/12 anonim ***** válasza:
aki nem tud ba szni,de nyaláshoz is segédeszköz kell
2010. febr. 17. 23:29
 5/12 anonim ***** válasza:
pf, ennyi negatív kritikát... én szeretem. na. 18L
2010. febr. 17. 23:30
 6/12 anonim ***** válasza:
aha. barátomnak van. de nem ezért jön be a barátom természetesen XD piercingje nélkül is pont ugyanennyire bejönne. és...hát, sosem próbáltam vele az orális szexet úgyhogy erről a részéről nem tudok nyilatkozni. mivel nekem amúgyis ő volt az első, 1 éve mióta együtt vagyunk kb úgy fél év után jutottam el odáig hogy én kielégítem őt orálisan, de nem értem magam se, valahogy annyira nem tudok megnyílni előtte hogy hagyjam hogy ő is kielégítsen engem, mindig amikor próbálta az utolsó pillanatban visszakoztam =/ de majd ha egyszer eljutok/eljutunk odáig, akkor leírom hogy milyen volt. XD
2010. febr. 18. 02:25
 7/12 anonim ***** válasza:
nekem tetszik :)
2010. febr. 18. 14:10
 8/12 anonim válasza:
:D egy jó pasit csak mégjobbá tesz:D egy szar pasit meg talán 1el jobbá...:D
2010. febr. 23. 16:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön, és a fantáziámat is megmozgatja:)
2010. febr. 23. 16:15
 10/12 anonim válasza:
100%
Odavagyok azokért a pasikért, akiknek nyelv pc-je van.. :P Egyszerűen imádom.. ez az egyik gyengém. ;)
2010. febr. 23. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!