Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen is ilyenek voltak a lányok? 18évesek
Figyelt kérdés
Miért feküdnek le mindenkivel? Miért kavarnak mindenkivel,és jönnek össze szinte mindenkivel ? Majd tanulnak a kudarcokból és épitenek belőle?Igy keresik az igazit ?2015. márc. 30. 14:34
1/8 A kérdező kommentje:
Csak ki élik magukat ? Később megkomolyodnak ?
2015. márc. 30. 14:36
2/8 anonim válasza:
Élvezik az életet. Ez fáj neked?
Vagy csak irigykedsz mert nem veled feküdnek le.
3/8 anonim válasza:
Ha tetszik nekik hogy tárgyként kezelik őket,engem nem izgat.
4/8 anonim válasza:
igen, mindig voltak riban cccccccok
5/8 Barbara9007 válasza:
Ez csak egy általánosítás. Nem minden csaj viselkedik így. akik igen hasonlóan vannak mint a hasonló korú fiúk akik röptébe a legyet ez egy ilyen időszak vannak akik bele esnek
6/8 anonim válasza:
mondjuk én 20éves lány vagyok de sose csináltam ezt. nem sok kapcsolatom volt 4-5de azok "hosszúak" voltak pl.másfél év. ezt a kérdést én is gyakran felteszem az ismerőseimnek és sajnos általában az a válasz hogy ezt csinálják már a 14-15évesek is... én inkább érzem magam biztonságban egy jó kapcsolatban minthogy hetente más legyen...és sajnos én ezt nem érzem bajnak sőt!..de párszor megkaptam hogy full hülye vagyok amiért inkább nem tombolok ês kötök ki fűnél fánál
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti teljesen jól gondolkodsz ! :) az a baj,hogy kevesen gondolják igy
2015. márc. 30. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!