Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti hogy teszitek ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogy teszitek ennyire gyorsan túl magatok egy lányon aki bejött vagy szerettetek? Vagy hogy van annyi erőtök hogy úgy tegyetek mintha nem fájna?

Figyelt kérdés
Nagyon erősek vagytok és csak nem mutatjátok vagy nálatok ez ennyire gyorsan megy hogy akár már a szakítás napján is vegighülyülitek a napot mintha semmi nem történt volna ?

2015. márc. 29. 20:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gyere, ülj kedves mellém,

Mielőtt még elmennél,

Hogy még egyszer a szemembe

nézz.

Ezek nem könnyű percek,

Érzem, a szíved reszket,

De a válás az mindig nehéz.

No csak ne sírj, ez nem méltó

búcsúzás,

Légy okosabb,

Mi nem sírunk, ezt nem szabad.

Mosolyogj, mintha nem fájna,

mosolyogj

Még egyszer úgy,

Mint mikor ott megláttalak...

Látod, így és most menj el,

Ilyen mosolygós szemmel,

Mindig így fogok gondolni rád.

Hagyd a könnyeket másnak,

Rád még szép percek várnak,

Hát csak menj kedves, jó éjszakát.

Hát ide jutott a mi nagy szerelmünk,

Ennyi szép év után.

A sors ebbe is beleszólt és nékünk

Válni kell, bárhogy fáj!

Gyere, ülj kedves mellém, stb

2015. márc. 29. 20:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Utoljára elhívtam egy haverom kocsmába, hogy vigyázzon rám, és sorra ittam az abshyntokat, amíg teljesen ki nem dõltem.Aludtam egy jó 18 órát és ez általában elég, hogy lehütsön.A többivel elboldogulok.
2015. márc. 29. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!