Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! 30-on felül miért rajongtok a Mercedes márkáért?
Merci inkább elegáns autó.
30-on felül pedig jobban érdekelnek az elegáns dolgok, mint fiatalon.
Én 23 vagyok és mercib"zi. Mondjuk nem pózolok mellettük, illetve mellette, és mercis születésnapi tortám sem volt még (bár nem rossz ötlet).
Amúgy nem hiszem, hogy te nem rajongsz valamiért, mindenkinek van valami. Szerintem ezzel nincsen baj.
Mert jók. Nyilván van, akinek menő a szomszéd meg a haverok előtt. Ők csak vagánykodnak meg státuszszimbólumot látnak benne.
Én Swifttel járok, szeretem a Merciket. De az elsőt egyszerűbb tartani. De 30 felett már az érdekli az embereket, hogy kényelmes legyen, barátságos a beltere. Ha sokat utazol, ezek számítanak. Mondjuk szerintem az elmúlt 5 évben kezdenek változni a Mercik. Meg a Mercedes. Nyitnak a fiatalok felé. Benéztem egy 212-es E-klasseba. Bmw-s... Mintha rád akarna mászni az autó. Nézz meg egy 211 és egy 221-es Mercedes-t. Érteni fogod miért szeretik.
De ettől függetlenül én se rajolok fotókon mellettük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!