Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én vagyok z aki az askodat linkelte és képzeld én is lány vagyok, de nagyon nem vagy az esetem xd
olyan vagy mint többi 1000
semmi egyéniség
ráadásul csúnya is vagy
22 évesen askozni sztem több mint ciki
és még sorolhatnám
nekem azok a fúk jönnek be akik nem úgy néznek ki mint egy rossz b..zi :) pl dylan o'brien :)
na puszi :*
"A kérdező kommentje:
Nem baj az :D De most jöttem rá, hogy a mai világba mindenki külső alapján ítél:D Ezek után főleg, mert amúgy én tök normálisnak tartom magam, de hát ugye ilyen vagyok, már egyből le kell buz(i)zni... Tipikus magyarság... :D"
Az askdon látni a facebook elérhetőséged. Az ask neved tele van 22 éves létedre szívekkel. Plusz hangot adsz neki, hogy szereted a focit. Facebookodon kedvencek között: Barca, Atlético Madrid, Arsenal, Man City, PSG és még sorolhatnám. Ez nem csak a külsőd, ennyit a nagy magyarságunkról...
Nem vagy csúnya, inkább csak ritka ronda, nem járnék veled.
10/1
17L :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!