Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, vélemény rólam? (kép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, vélemény rólam? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

10/? :)

2015. márc. 28. 20:33
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
10/10 a háttér :D
2015. márc. 31. 19:30
 22/35 anonim ***** válasza:
Az olcsó poénokkal és a l3g5z@rabb töltelék dumával hülyítitek egymást a körülötted lévőkkel. Ez kb olyan mint hogy aki a most van a húszas éveinek a végén, annak a leg5z@rabb poénja olyan mint amivel a normálisabb haverjaid szórakoztatják magukat, de biztos velünk van a baj hogy úgymond csak beszólni tudunk. Mire fel kéne mást gondoljunk? Vegyél megadnak egy életet hülye gyerek.
2015. ápr. 1. 20:09
 23/35 anonim ***** válasza:

én vagyok z aki az askodat linkelte és képzeld én is lány vagyok, de nagyon nem vagy az esetem xd

olyan vagy mint többi 1000

semmi egyéniség

ráadásul csúnya is vagy

22 évesen askozni sztem több mint ciki

és még sorolhatnám

nekem azok a fúk jönnek be akik nem úgy néznek ki mint egy rossz b..zi :) pl dylan o'brien :)

na puszi :*

2015. ápr. 2. 13:42
 24/35 A kérdező kommentje:
De jó :D Most aztán nagyon megijedtem, mert beoltott egy 15 éves kislány:D
2015. ápr. 2. 15:27
 25/35 anonim ***** válasza:
Vedd mar estre magad, nem cs en oltalak :D
2015. ápr. 3. 00:04
 26/35 A kérdező kommentje:
Nem baj az :D De most jöttem rá, hogy a mai világba mindenki külső alapján ítél:D Ezek után főleg, mert amúgy én tök normálisnak tartom magam, de hát ugye ilyen vagyok, már egyből le kell buz(i)zni... Tipikus magyarság... :D
2015. ápr. 3. 13:09
 27/35 anonim válasza:
Hát ez a kép alapján nagyon nem sorolnálak be, inkább egy mosolygós képet rakj fel.. Mindenki mondja, hogy gáz ha egy lány csücsörít.. Ez a pasikra is igaz.. Nem hiszem, hogy csúnya lennél, de ez alapján nem foglak pontozni..
2015. ápr. 3. 19:30
 28/35 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Nem baj az :D De most jöttem rá, hogy a mai világba mindenki külső alapján ítél:D Ezek után főleg, mert amúgy én tök normálisnak tartom magam, de hát ugye ilyen vagyok, már egyből le kell buz(i)zni... Tipikus magyarság... :D"

Az askdon látni a facebook elérhetőséged. Az ask neved tele van 22 éves létedre szívekkel. Plusz hangot adsz neki, hogy szereted a focit. Facebookodon kedvencek között: Barca, Atlético Madrid, Arsenal, Man City, PSG és még sorolhatnám. Ez nem csak a külsőd, ennyit a nagy magyarságunkról...

2015. ápr. 3. 22:20
 29/35 anonim ***** válasza:

Nem vagy csúnya, inkább csak ritka ronda, nem járnék veled.

10/1

17L :*

2015. ápr. 4. 10:27
 30/35 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ronda vagyok, de meg akartam bizonyosodni, hogy mások szerint is e, ezek szerint igen.. :DD
2015. ápr. 4. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!