Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értek egy szitut, és most nem tudom mit kezdjek? Valakinek leírhatom privátban?
Az üzenet szövege: Szia. Volt már kint ez a dolog kérdésként, de sok normális választ nem kaptam rá, így inkább privátban érdeklődöm. :) Szóval.Van barátom, hónapok óta, bár az utóbbi időben nagyon sokat veszekszünk, ő sportoló, nincs ideje rám, alig találkozunk, és sok a feszkó köztünk. Meséltem ma erről egy fiú barátomnak, aki, szó szerint idézem, a következőt válaszolta : " dobd már ki, b.asszameg!! Nincs rád ideje, komolyan. Ez egy csicska. Ilyen nőm lenne. Ilyen mint te. Félóránként d.ugnám"
Tereltem a témát, de nagyon zavarba hozott, amit írt, és nem tudok nem erre gondolni.
Szerinted ezt most azért írta, mert tényleg komolyan gondolja, vagy csak nyomatékosítani akarta, hogy a pasim rosszul cselekszik? Nem nagy dolog de zavar...
Amúgy 17 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!