Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejön nektek/járnátok olyan fiúval aki?
Figyelt kérdés
Aki szeret , és (akár egész jól) tud is beszélgetni, szórakoztat, humoros(legalábbis próbálkozik), kedves, mindent megtesz értetek, és külsőre egy olyan 6-7 es(inkább 7 a 10-ből). Mennyi esélye lenne nálatok, ha abból indulunk ki, hogy nem ismeritek egyáltalán, max a nevét.2010. febr. 17. 19:08
1/10 anonim válasza:
mindez lóf@szt se jelent. kinek 7es a 10ből? az számít hogy megfog-e az arca, az egész személyisége, a kisugárzása. ezek a kérdések annyira állatira értelmetlenek.
2/10 anonim válasza:
most komolyan,szted amiket leírtál,az kinek negatív tulajdonság?? ez sztem alap elképzelés a partnerről egy párkapcsolat lehetséges indulásánál.
3/10 anonim válasza:
szerintem most azt várja h privát üzenettel bombázzátok! hajrá csajok :D:DD:D
4/10 anonim válasza:
Az hogy lehet az illetővel beszélgetni, humoros, mindent megtesz az alap. De ez a 10ből 6-7 ez nem mérvadó mivel mindenkinek más az ízlése. Ha azt írnád, hogy szőke barna hajú, magas 100 kiló, na az alapján már lehetne dönteni.
5/10 A kérdező kommentje:
Várja a fene az e maileket, csak kérdeztem egyet. Am meg magas vagyok 186 cm, barna hajú, kékszem, és 73 kg.
2010. febr. 17. 19:24
6/10 anonim válasza:
Sötét haj + kék szem kombó a gyengém :D
Am a kérdésedre válaszolva: igen
7/10 anonim válasza:
a csajok 85%-anak nem jön be a papucs aki mident megtesz érte :D
akin érzik h csak egy csettintés és ott van.
tudod van az a mondás h "kell a rossz? kell hát!!" :]
19/L
8/10 A kérdező kommentje:
Na ezt elmagyarázhatná valaki, miért nem tetszik a lányoknak az, ha valaki a csillagokat is lehozná értük? Egyébként én nem vagyok teljesen ez a papucs, de hajlamos vagyok rá.
2010. febr. 17. 20:03
9/10 anonim válasza:
ezt nem nagyon tudom elmagyarázni.
van bennünk is egy ilyen küzdési vágy vagy nem tudom h mondjam.
miután már együtt vagytok és dúl a láw akkor már jó ha mindent megtenne érted.
akkor már bejön.
de ha már a kezdetektől fogva látod h a csillagot az égről, akkor nem érdekes, "túl könnyű préda"
10/10 anonim válasza:
a francot van!!! 16/L vagyok és örülnék ha lenne egy fiú aki mer odajönni hozzám és nem csak töketlenkedne...de mamár olyan fiúk nincsenek,mert "jajj mi lesz ha elutasít" blabla szánalmasak a mai fiúk tisztelet a kevéske kivételnek. Sztem nem kell sokat küzdeni értünk, csak azokért akiknek ez jajj de nagy poén. 19:18 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!