Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szégyel egy lány de én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szégyel egy lány de én szeretem mit tegyek?

Figyelt kérdés
szégyel engem mert nem vagyok a legszebb gyerek. és őt lenéznék miattam. mit tegyek? tényleg szeretem, de nekem sérti a 'büszkeségem', hogy szégyel.
2010. febr. 17. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
felejtsd el, nem érdemli meg hogy szeresd és ő sem szeret téged ugazán.
2010. febr. 17. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
hagy ott a p*csába. miaz hogy szégyel? ha szeretne nem szégyelne.
2010. febr. 17. 19:11
 3/10 anonim ***** válasza:
jól mondták a többiek. Ha igazán szerelmes lenne, akkor mindenki előtt felvállalná, és olyannak szeretne amilyen vagy. Ő biztos h nem szeret. Az ilyet hagyni kell. Tudom mondani könnyű...:) Majd jön egy lány, aki meg legszívesebben kikiáltaná a világnak :)
2010. febr. 17. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Én az ilyen nőt felrúgnám az égig,és nem is foglalkoznék Vele.
2010. febr. 17. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok egyálltalán?
2010. febr. 17. 19:18
 6/10 A kérdező kommentje:
elvileg együtt vagyunk, de 'ne hangoztassam nagyon', mondja, és barátnői előtt ne csókoljam meg, meg ilyesmi. aztán egyik barátnője megkapta az üzenetet, amit írtam nkei (egy levél volt), és mondta, hogy húúú, ki ez a fiú, nagyon szerethet. elvileg azon nyomban kidobta, és azt mondta, hogy senki, és kérte, hogy soha többet ne küldjek a lakására semmit.
2010. febr. 17. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Még egy kort esetleg? :$
2010. febr. 17. 19:21
 8/10 A kérdező kommentje:
18 és 15.
2010. febr. 17. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
az a csaj felejtős. ezer jobbat találsz. nem is szeret igazán.
2010. febr. 17. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tom, a 15 éves lányok álltalában büszkék rá, h idősebb fiújuk van.
2010. febr. 17. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!