Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki iránt éreztél valaha tűzet, ott mindig marad parázs?
Figyelt kérdés
Van olyan személy aki iránt régóta vonzódsz és ettől az érzéstől nem tudsz szabadulni?2015. márc. 27. 23:34
1/7 anonim válasza:
van de már inkább testileg. Amúgy el tudod felejteni ha új tüzet gyújtasz
2/7 anonim válasza:
Hát, attól függ, mi számít régótának.
3/7 anonim válasza:
Nem! Évekkel később már egyáltalán nem mozgat meg. Úgyhogy egyszer csak kihuny a láng, csupán idő kell hozzá.
4/7 anonim válasza:
Égési sebek minden esetre maradhatnak :)
6/7 anonim válasza:
Nem. Akibe régen szerelmes voltam, nem vonz már testileg sem. Túl vagyok rajta, elmúlt.
7/7 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, nem rég újra találkoztam egy olyan személlyel, akihez régebben vonzódtam, megbántott és kb. 1-2 évig nem tartottuk a kapcsolatot. Aztán most újra felkeresett, találkoztunk és furcsa módon semmit nem éreztem. Elmúlt az a láng, az a tűz, amiről te is írtál, pedig azt hittem, meg fog rázni a találka, de egyáltalán nem. Így valahogy tényleg kialudt a tűz és parázs sincs már. Idő.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!