Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen minősítés jön ki a Kinsey-skálán?
Figyelt kérdés
Itt egy teszt, ami a szexuális irányultságot méri egy skálán, ahol a két végpontban az "abszolút meleg" és "abszolút hetero" van. Nektek mi jön ki rá?
Kort, nemet is írjatok, köszi!:)
angol nyelvtudás nem árt)
2015. márc. 27. 14:43
22/54 anonim válasza:
A #19-es válaszoló vagyok, és egyetértek a #8-assal, ez a teszt tudománytalan, és rosszul is vannak megfogalmazva a kérdések, ezért nem vezetnek valós eredményhez. Nekem például az jött ki, hogy nem tud a teszt hova besorolni, márpedig 100% heteroszexuális vagyok. Hogy miért jött ki F a végeredményre? Hát az olyan kérdések miatt például, hogy "Egy orgia nemi összetétele nem számítana nekem abból a szempontból, hogy részt akarok-e venni benne." Erre azt válaszoltam, hogy igaz, mert nem számít, hogy csak lányok, csak fiúk, vagy lányok és fiúk is vannak ott, hiszen én SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem vennék részt orgián! De a teszt ezt a választ úgy értelmezi, hogy biztos biszexuális vagy, mert alapból azt feltételezi, hogy részt vennél orgiában! És ezért ez a válaszom például ellentmond a többinek, amik viszont nem utalnak biszexualitásra... Ha már ilyen orgiás kérdést tesznek fel, akkor konkrétan kellett volna rákérdezni, hogy részt vennél-e olyan orgián, ahol csak a saját/ellenkező nemű emberek vannak, egy másik kérdésben meg azt, hogy részt vennél-e olyanon, ahol mindkettő van.
24/54 anonim válasza:
F, de ennyi hasonló eredmény után már meg sem lepődöm.:D Egyébként magamra nézve a 2est érzem leginkább helytállónak.
17/L
25/54 anonim válasza:
2 Predominantly heterosexual, but more than incidentally homosexual.
24L
26/54 anonim válasza:
0
25/F
Pedig őszintén válaszolgattam, azt hittem 1-esre jön ki legalább :D
28/54 anonim válasza:
Nekem helyes eredmény született. 3-as vagyok, és valóban biszex. 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!