Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet már komoly egy 22 éves csaj? Érdemes arra gondolni h már benne van abba a korba h komoly legyen?
mi nem volt érthető azon, hogy "egyénfüggő"?
van 1 csaj, akit ismersz. ha mst mi itt azt mondjuk, hogy a 22 éves csajok 65%-a már komoly kapcsolatot szeretne, a maradék 35% meg bulizni, akkor ezáltal te meg fogod tudni mondani, hogy a te ismerősöd melyik csoportba tartozik?
Én 21 vagyok, és imádok bulizni és valószínűleg minden hétvégén buliznék, viszont 20 évesen szültem, így ezt nem tehetem meg. Viszont mielőtt gyerekem lett, már előtte is mindig hűséges voltam, és nem kerestem a futó kalandokat, sőt, én már 18 évesen is férhez mentem volna simán. Komolynak nem tartom magam egyáltalán, mert vidám vagyok és elég laza is, de vannak dolgok, amikben nem ismerek tréfát.
Ez én vagyok, más meg más. Nem tudom mások viselkedését - LÁTATLANBAN - megítélni.
Mindenkinél változó.Én is komoly vagyok pedig még csak 17 éves vagyok.1 éve van barátom.Nem járok el bullizni,nem mászkálok éjszaka a városban,nem iszok soha nem voltam részeg és rendszeresen sportolok
A barátaimnak mindig az a bajuk hogy tul komoly vagyok.De nem thetek róla én ilyen vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!