Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 évesen hogy fogadjam el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen hogy fogadjam el, hogy így nézek ki?

Figyelt kérdés

Próbáltam már fogyni, de mikor nem éheztem, mindig visszajött az összes. Ráadásul a mellem is pont ugyanígy néz ki és ha fogyok, ez csak jobban fog lógni. Gyűlölöm magam, nem tudna valaki adni egy új testet?

[link]

2015. márc. 26. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Állj neki sportolni!
2015. márc. 26. 17:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Anyám is így néz ki mégis boldog párkapcsolatba él már 25 éve! Fogadd el magad így vagy kezdj el fogyózni és edzeni!
2015. márc. 26. 17:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Járok sportolni és így megy is a fogyás, de ha fogyok, még rosszabbul fog kinézni a mellem is, meg az egész testem.
2015. márc. 26. 17:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát nehéz dolog az biztos, de minden csak kitartás kérdése. Amikor terhes voltam iszonyatosan sok kiló jött fel rám, és kb úgy néztem én is ki mint a képen látható nő. De egyik reggel arra ébredtem, hogy ez így tényleg nem mehet tovább. Megváltoztattam az étrendem, és elkezdtem kicsit mozogni. Nem azt mondom, hogy néha napján nem estem kísértésbe, ettem egy kis csokit vagy sütit, de lényegében kibírtam. És most ott tartok, hogy kezdem újra jól érezni magam a bőrömben, de még nem értem el a célom :) Ez tényleg csak fejben dől el.
2015. márc. 26. 17:36
 5/13 A kérdező kommentje:
4. de én nem voltam terhes. Megy a fogyás, nem azzal van a baj. Hanem azzal, hogy ha lefogyok, teljesen megereszkedik mindenem akkor is, ha mellette edzek. A mellem meg olyan lesz, mint egy hetvenévesé. Így is borzasztó egy húsz évesnek, úgy meg főleg az lesz.
2015. márc. 26. 17:40
 6/13 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, amit tudnék még Neked javasolni az egy jó kemény műanyag hullahopp karika (nekem versenykarikám van), nagyon jól formálja a hasat. És nem tudom mennyire van rá lehetőséged, de én például rengeteget trambulinozok, az viszont mindenhol megmozgat. A ciciket meg fel lehet varratni.
2015. márc. 26. 17:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Edzőterembe járok, súlyzóval hasizmozok :) Nincsen saját keresetem, nem tudom miből felvarratni, anyukámnak meg egy ilyet nem mondhatok el és kérhetek tőle félmillió forintot.
2015. márc. 26. 17:49
 8/13 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Mindenkepp erdemes elmenni egy plasztikai sebeszhez,es megkerdezni,hogy mennyibe kerul a felvarras ha sikerul lefogyni,es meg kell kerdezni a haziorvost,hogy van- e alapitvany amelyyik kifizetne a plasztikai mutet koltsegeit.
2015. márc. 26. 17:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Én meg sosem jártam edzőterembe, mégis ha elhatároztam sikerült lefogynom. Nekem is nagy a mellem, de valahogy a fogyással mindig formálódott az is. Tanuld meg elfogadni akkor magad, mert ameddig az nem megy addig sehogyan sem lesz jó.
2015. márc. 26. 17:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Hogy lenne ilyen alapítvány? :D Erre még én is azt mondom, hogy ha volna erre pénz, adják oda állatmenhelynek, vagy tényleg használják fel nagyon beteg emberek támogatására, ne olyanokra költsék, mint én.
2015. márc. 26. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!