Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, taszítóak számotokra a fiús lányok?
Figyelt kérdés
Nem kinézetre gondolok,hanem belsőre. Pl. csúnya beszéd,verekedésre hajlamos,iszákos,dohányos,stb.2015. márc. 25. 18:46
11/16 anonim válasza:
Ezt nem mondanám fiúsnak, nem minden fiú ilyen, legalábbis az érettebbek nem ilyenek.
Amúgy az ilyen viselkedésûek, amilyeneket leírtál, nem tetszenek.
12/16 anonim válasza:
Ivás s dohányzás unlogikus nem fius...
13/16 anonim válasza:
Csúnyán ne beszéljen egy lány, verekedni meg minek?! :D
Ivás, dohányzás mehet, legalább nem az anyuci kicsi lánya típus.
Viszont kétséges, hogy külsőre nem hat ki valakinek a belső tulajdonságai.
14/16 Phoney válasza:
Hát, a felsorolt tulajdonságok engem nemhogy nőben zavarnának, de a (férfi) barátaim közt se díjazom. (Persze van – férfi és nő is –, akiben elviselhetőek ezek a dolgok, de ez ritka.) Az egyébként nem baj, ha alapvetően fiús jelleme van (érdeklődési kör, öltözködés és egyéb ízlésbeli dolgok, fiúkkal barátkozik, stb.)
15/16 Wotary válasza:
attól függ h mennyire olyan az a személy, dee azézt nem árt ha néha kicsit nőies is :)
16/16 anonim válasza:
Rám egyik jellemző se illik, akkor én mi vagyok? 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!