Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fenyegetőző exbaráttól van oka félni az embernek?
Már régebben történt, összebalhéztunk. Megütött… többször. Szakítottam vele. Azóta a nyakamon van, hogy sajnálja a múltat jöjjünk össze (pedig csak kihasznált). Elegem lett, beköptem a szüleinél és erre most megváltozott. Azt mondta, hogy most ő lett a családja szégyene, a nőket bántó és ezt nagyon meg fogom bánni.
Én csak annyit feleltem, hogy szerintem szeretett személyt nem ütünk meg… ja, hogy te nem is szerettél.
A tűzzel játszol amúgy.
Az olyanoktól még nem kell félni, ha fáradt hangon azt mondja, hogy: "legszívesebben rádgyújtanám a házat amikor alszol te ku..."
De itt mág bajban leszel. Hülye taktika eredménye. Beköpni? Ennek mi értelme volt? Más eszközökkel is bosszút álhattál volna.
De az is aki a hazatérő csávót egy sodrófa-sorozattal fogadja. Csak mert késett 5 percet. Arról a nőről nem is beszélve aki éjjel levágta a férje farkát idegbajból.
Lett volna ennek jobb módja is: Pl. megveretés, autója összetöretése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!