Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
168cm 72kgos csaj kover?
Én dundinak hívnám
attól függ zsírban van rajtad+ vagy izomban vagy mindkettőben esetleg erős csontozatú vagy ?
Én is 168 vagyok és 49 kg.
De szerintem nem annyira súlyos. Kicsit le adsz és jó az:)
Ne torodj semmivel;-))) en 168 cm vagyok es 99 kg.
a ferjem meg orokke a szoknyam alatt vadaszna ha hagynam pedig 30 eve elunk egyutt. es egyaltalan nem ilyen voltam amikor elvett, 2 evig modellkent is dolgoztam.
neki meg nagy pocakja tpedig sort se iszik. ha szeret teged valaki akkor imadni fogja a husidat meg a domborulataidat is. raadasul ha TE vidam vagy magabiztos es tudsz jol oltozni akkor szexisnek es csinosnak fog latni a vilag . tapasztalatbol beszelek. es ne hordj olyan ruhakat amivel "elkendozod" a testedet mert ugy fogsz kinezni mint egy nagy buci. ami csinos rajtad azt mutasd meg es foleg legyel magabiztos, es apolt. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!