Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti bele szoktatok pisilni a fürdő kádba?
Figyelt kérdés
pisi, fürdés2015. márc. 24. 19:14
11/18 anonim válasza:
nekem is elő szokott fordulni (zuhanyzóm van csak, kád nincs), hogy zuhanyozás közben eleresztem. kell, és kész, nem pattanok ki, a víz meg amúgy is leviszi.
12/18 anonim válasza:
En is belepisilek ha ramjon, most ezert nem fogok kiszallni:-)))
14/18 anonim válasza:
Na de zuhanyzás közben vagy kádban ülve fürdés közben, hogy utána ücsörögj benne?
15/18 anonim válasza:
"fürdő kád"
2x is :'(((((((
oh god, pls why?
16/18 anonim válasza:
zuhanyozás közben rögtön le is mosom...
17/18 anonim válasza:
Bele :D Tudom, cikinek hangzik :D De egyszerűen hiába megyek el előtte, úgy is kelleni fog a vége fele pisilnem :D
18/18 anonim válasza:
" Én bele is szoktam sz*rni és gyúrok belőle egy hajót."
-neeeeeeeee :DDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!