Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tetszetek egy fiúnak, de ő nem tetszik nektek kerülitek, ha a közeletekbe van?
elég valószínű hogy hülyén viselkedsz a közelében és ezt látja. LÁtja, hogy az a tipus vagy aki csak csorgatja a nyálát messziről. Ezt már régen buktad. Vond le a tanulságot és lépj tovább.
Sose lássa egy nő hogy csorgatod a nyálad!
Ha még nem akarsz beszélni egy lánnyal, akkor sose vegyél róla tudomást. Ne találkozzon a szemetek.
Én is ugy gondoltam hogy azért egy pasi se fog utálni mert tetszik nekem erre most van egy pasas aki amióta tudja kerül, pedig sose tapadtam vagy nyomultam rá. Nem vagyok ronda. Nem tudom mi baja, ha nem érdeklem mint nő akkor sem érdemlem meg ezt a mások szerint is embertelen megalázó bánásmódot ahogy velem szokott viselkedni sokszor. Van amikir meg tök normális. Mindenesetre nekem jóledik ha tetszek a pasiknak csak ha ez nem kölcsönös ne akarjon az életembe mászni, bár már tudom kezelni azt hiszem. Talán ezért is várnám el ezt fordított esetben is.
25/L
Ne akarjon az életembe mászni.
Írtam, hogy még nem is nyomultam rá, semmi hasonló nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!