Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképelhető hogy valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképelhető hogy valaha boldog leszek, és lesz egy olyan lány akihez odabújhatok esténként?

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve, senkit se találok akit tudnék szeretni és ő is hajlandó lenne engem szeretni
2015. márc. 23. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha nő lennél már jönnének a pasik olyan dumával, hogy "azért nem találsz magadnak rendes pasit, mert túl magasra teszed a mércét, csak az izmos, jóképű barmok kellenek neked, és a körülötted lévő kedves fiúkat észre sem veszed" ezért most kénytelen vagyok én is azt írni, hogy "a rendes lányoknak esélyt sem adsz, de a felszínes ribikre hajtasz".
2015. márc. 23. 22:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Pedig a rendes lányokra hajtok nem a ribikre :D
2015. márc. 23. 22:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is, pedig már 23 vagyok :/ így egyre rosszabb :/
2015. márc. 23. 23:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Kulcsfontosságú kérdések: Hány éves vagy? Milyen elvárásaid vannak? Hol tanulsz/dolgozol? Van hobbid? (Mielőtt bármi ide nem valót írnék, ezekre tudnom kell a választ. Amúgy szívesen segítek, ha tudok.)
2015. márc. 24. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!