Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszámoltam mindennel. az életemnek lőttek. ő volt az utolsó. akiért még megérte. de már ő sincs. Vége?
vége?
nem tudom, érdekes.
nincs már mirét folytatni.
érte lenne csak.
de már nincs.
nem látok lényeget.
író akartam lenni - feladtam, béna vagyok hozzá.
fotós akartam lenni - eldobtam, nincs türelmem hozzá.
szobrász akartam lenni - az elmém tudja, mit kellene tennem, kezem nem engedelmeskedik.
mindenbe beleunok, nincs kitartásom, egy dolgot kivéve: lányok ügyében.
ott nagyon nagy a kitartás.
lényegtelenül.
de én már feladtam.
érte akarnék élni nem másért, nem magam miatt.
nem érzek semmit.
:(((
ne sajnáltasd magad, ezek annyira apró dolgok amik miatt te véget akarsz vetni, h inkább szánalmas, mint szomorú. bocsi. de én baromira elítélem az öngyilkos jelölteket, főleg ha ilyen apró problémáik vannak. másokat derékból amputálnak....na őket megértem ha öngyilkosok akarnak lenni.
vagy egy gyilkos kiírtja az egész családod....(mondjuk én öngyuszi helyett kiírtam a gyilkost a családjával együtt inkább)
álljál már talpra, férfi vagy könyörgöm, nem vmi nyomorék mócsing. voltak ilyen művész beállítottságú dolgaid, de nemvoltál jó rájuk...istenem...nemleszel művész. ésaztán? ha nemvoltál hozzájuk tehetséges, akkor nemvagy művész, fogadd el.
24 vagyok, és lány, és hidd el, énis mindenbe beleunok, még aztsem tudom ki vagyok, miért vagyok, nemtudom mitakarok majd az élet további részében csinálni....de ettől én nemakarok öngyilkos lenni. élek és élvezem az életet. megyek amerre visz, mindig hoz új dolgokat (amiket egy ideig élvezek) de aztán mindig jön vmi más. ígyis lehet ám élni....nemez a megszokott életforma, főleg nem egy 24 évestől, dehát istenem....legalább öngyuszi nemvagyok (bár itt sok kommentelő írja nekem mindig azt h ne szaporodjak:D de az ilyeneket kinevetem, mert szánalmasnak tartom, nemis ismer....mindegy)
nahallod, szóval éljél már és ne sajnáltasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!