Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babavirag kérdése:
Szerintetek hazudik es megcsalt?
Figyelt kérdés
1 eve vagyunk egyutt a parommal.. Eleinte bonyolult volt a kapcsolatunk.. Elottem volt egy baratnoje 3 evig.. De nem mukodott a kapcsolatuk es a lany elhagyta.. De azota is baratok.. Allitolag.. De 2 honappal ezelott elment a parom bulizni a barataival.. Ra par napjara elmondta hogy a volt noje is ott volt.. Meg hogy felajanlotta magat de o vissza utasitotta.. De a lany folyamatosan irogat neki hivgatja.. Meg nekem is irt.. Szoltam a paromnak hogy allitsa le.. De eleinte azt mondta hogy nem tud vele mit tenni mert o ismeri nem lehet le razni stb.. Par napja bevallotta a parom hogy a buli ejszakajan megis csak belement hogy a lanynal aludjon.. De aztan haza fele ( mert egyutt jottek haza, egy barati tarsasaggal) meggondolta magat es megsem ment fel az exehez.. De akkor 3 ora alatt nem tudtam elerni.. Ki volt kapcsolva.. Nem tudom higyjek e neki. Azt mondja sokaig nem tudta eldonteni hogy engem szeret e vagy az exet.. De azt mondja rajott hogy engem akar.. De en nem tudom hogy higyjek e neki.. Hazudott mar nem egyszer.. Mit tegyek? Most derult ki hogy babat varok tole..2015. márc. 23. 12:58
1/6 CptTomato válasza:
Ha nem is csalt meg...akkor is szakíts vele... a babához meg csak gratulálni tudok ... idióták vagytok mindketten.
Esetleg alternatívaként költözzetek össze hármasba az exel és akkor nincs gond.
2/6 A kérdező kommentje:
Haha.. Nagyon vicces.. :) a lany is azt irta nekem hogy keves vagyunk en közéjük. Erre azt mondta a parom hogy csak idegesiteni akar ne foglalkozzak vele.. Tenyleg nem tudom mit tegyek.. Azt mondta bsvallana ha megcsalt volna de mivel ellotte is elhallgatta a dolgokat nem tudom mit higyjek..
2015. márc. 23. 13:05
4/6 A kérdező kommentje:
Hogyan buktassam le?
2015. márc. 23. 13:12
5/6 anonim válasza:
Tegyük fel tényleg megcsalt, lebuktatod, hogyan tovább?
6/6 anonim válasza:
Hát ezaz, amit az utolsó mond, mondjuk azt, hogy megcsalt, és ezt elmondod neki h te így gondolod, ő meg letagadja, majd veszekedtek kicsit, és mi lesz aztán??
Elhiszed neki? Ha el akkor biztos nem lesz semmi. És lehet h még párszor előfordul majd amíg te nagy pocival otthon tv-zgetsz.
De lehet h nem.
Ha nem hiszed el neki vagy bevallja h megcsalt mi lesz?? Nem tűnsz valami határozott talpraesett nőnek aki elhagyná és visszamenne a szüleihez majd megszülné a babát és néha apuci meglátogatná.
De sok szerencsét! Gratula a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!