Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nagyon nem értem, miért pont az enyém törli ki?
Figyelt kérdés
Na nem a fenekem, vagy ehhez hasonló morbiditásra gondolok, hanem a kommentjeimet. Akárki hozzászólását otthagyja, érintetlenül, az enyémet pedig... Általában törli. És nem értem - elvileg bír, de akkor miért hagyja, hogy az olyan, teljesen felesleges "hát szép vagy hehe na beszéljünk már!!", "kva jóféle", "hehehe jóóóóóó", "fincsike^^" szemétkommentek ott virítsanak, az enyém pedig, ami kissé személyesebb, hosszabb, elüt a többitől, törlésre kerül. Kérdeztem miért, erre olyanokat mond, hogy "hosszú", vagy "ez túl személyes", vagy "ezt mások megszólnák/nem értenék"... De nekem ez nagyon gyenge lábakon áll.2015. márc. 23. 08:52
3/8 anonim válasza:
Mert nem tetszel neki és nem akarja,hogy azok a fiúk,akik tetszenek neki,azt higgyék,hogy van köztetek valami.Már feltételezve,hogy fiú vagy,az illető pedig lány.
4/8 anonim válasza:
a moderátor akkor is töröl, ha nem kéri tőle senki, ám szerinte törlendő
5/8 A kérdező kommentje:
Egész biztos, hogy nem tart rondának. Hogy szégyellne? Nem hiszem, hiszen egy-két barátnője vonzónak talál, és kaptam visszajelzést, hogy miért "töröltem" a kommentem mert nagyon jó volt. Csak ugyebár nem én voltam.
2015. márc. 23. 09:05
6/8 anonim válasza:
"Na nem a fenekem, vagy ehhez hasonló morbiditásra gondolok, hanem a kommentjeimet."
Szerintem senkinek nem jutott volna eszebe, hogy a fenekedet torli ki...
En is volt, hogy toroltem mar masok kommentjeit facebookrol. Miert? Egyszeruen azert, mert azokat a dolgokat, amiket oda irtak privatba kellett volna irniuk, nem oda, ahol barki latja.
7/8 anonim válasza:
Nem akar felvállalni az ismerősei előtt, cikinek tartja a megnyilvánulásaidat, illetve hogy a képei alá értelmesen kommentelsz. Rengeteg ilyen sötét liba van, akik az értelmesebb srácokat kínosnak tartják. Szerintem szimplán hanyagold a csajt, ne kommentelj, ne lájkolj. Még haveri, ismerősi szinten sem loholunk olyan szekér után, ami nem vesz fel.
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg szégyelli, hogy jóban vagytok és kommentelgetsz. Más oka nem nagyon lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!