Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történt ez? Mi bajuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történt ez? Mi bajuk lehetett velem?

Figyelt kérdés

Régebben két lánnyal is beszélgettem ezen a weblapon, majd pedig Facebook-on, de csak "barátilag", mert volt párjuk. Előfordult, hogy hetente csak egyszer írtam rájuk, de az is, hogy többször. Majd egyszer azt vettem észre, hogy letiltottak, minden ok nélkül.

Nem gondolnám, hogy amiatt, mert esetleg ez zavarta volna a barátjukat, mivel ügyeltem arra, hogy "ne üssek meg túl személyes hangvételt".

Illetve, az utóbbi egy-két hétben is "társalogtam" itt egy lánnyal, és sok üzenetváltás után egyszerűen nem válaszolt a legutóbbira.

2015. márc. 22. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:

ez az internet világa ha akad egy kis probléma két kattintással letiltható az illető ha vmi miatt nem tetszik... így csak simán egyszerűbb, mint magyarázkodni szemtől szembe...

am meg lehet hogy túlságosan is nyomultál, és nem akartak többet a barátkozásnál... meg nem mindenki ér rá naponta levelet váltani egy vadidegenel virtuálisan, még ha jó fej is, mert ott vannak az igazi barátok a mélyebb beszélgetéekre

2015. márc. 22. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
miért kezdesz olyanokkal akiknek van barátjuk? simán lehet hogy féltékenyek lettek rád, vagy te ütöttél meg a hölgy számára már túl intim hangnemet. szerintem próbálkozz olyanokkal, akik szinglik, én se hagynám hogy a párom egy random csajjal beszélgessen, ha csak barátilag is.
2015. márc. 22. 23:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Igaz, viszont azt nem értem, mi lehetett a problémájuk velem. Mert még belegondolva sem tudom az okát. Tényleg nem nyomultam.

A véletlen hozta úgy, hogy olyanokkal kezdtem el beszélgetni, akiknek már van barátjuk. (Egy-egy kérdésemre adtak választ, és egyik esetben a lány írt rám. Onnantól kezdve pedig elindult a beszélgetés...)

2015. márc. 22. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meguntak, aztán cső.
2015. márc. 28. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Egy idő után az ember megunja a diskurzust vadidegenekkel. A csak baràtkozással értelmét veszti az ismerkedés, mert minek tartana fenn bárki egy virtuális "barátságot", miközben a húsvér barátai ott vannak körülötte?

Nem adtál rá okot, egyszerűen csak értelmetlen volt és ráuntak. A többit meg az 1. leírta.

2015. márc. 28. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!