Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú és lány között barátság?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 18:58
11/20 aladar12 válasza:
azt vallom, hogy nem. de vannak kivételek:
- kiskorod óta ismered és húgodként tekintesz rá.
- haverod exe, de jóban vannak még mindig és te is jóban vagy vele. (előfordul az ilyen és ismerek is ilyet)
- a csajnak bejössz, de ő neked nem.
- nem találod vonzónak, de jó társaság.
12/20 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!:)
van egy fiu baratom (csak netes)
de kezdem megkedvelni csak nem tudom,hogy o hogy erezhet
2015. márc. 22. 19:21
13/20 aladar12 válasza:
ha jól nézel ki, akkor szívesen felpróbálna.
14/20 anonim válasza:
Fiú-lány között, ha nem kisgyerekkori barátokról van szó (bár ha láttátok a "Love, Rosie"- magyar fordításban "Ahol a szivárvány véget ér" c. filmet, akkor még ez is megcáfolhatja- mellesleg, ajánlom, nagyon jó film), akkor szerintem csak a haverság az, ami biztonságos. Ha nagyon mélyen feltárod magad valakinek, igazán közeli, mély barátságot alakítasz ki, akkor elkerülhetetlen, hogy érzelmek is legyenek, amik ha testi vonzalommal is társulnak, bizony megnehezítik a puszta barátságot. De nem túl közeli, inkább haver, mint barát, fiúismerősöm nekem is van néhány, még így is eszembe jutott némelyiküknél, hogy "mi lenne, ha..", és bár nem tartom lehetetlennek, őszintén szólva nem igazán hiszek abban, hogy romantikus érzelmektől mentes, tiszta és ártatlan, mély barátságot fenn tudnék tartani bármelyikükkel is.
15/20 anonim válasza:
IGEN VAN!!!
Nekem a legjobb barátom egy lány már ovodás korom óta :D egy oviba,általánosba, egy gimibe jártunk es igy tovább. mind a ketten élünk halunk a DnB zenéért minden hétvégén együtt megyünk bulizni, én nem vagyok belé szerelmes és szerintem ő se belém, megmondaná ha az lenne. szóval nagyon is lehet fiu és lany között barátság.
16/20 anonim válasza:
van nekem is ovodás korom óta a legjobb barátom és semmi vonzalom
17/20 anonim válasza:
Nekem sok fiú barátom volt,de vagy ők szerettek belém,vagy én beléjük,így tönkrementek ezek a barátságok.Létezik fiú -lány barátság,de csak egy ideig.Fiú haverjaim vannak,de Velük semmit nem tudnék elképzelni,jó fejek,de Ennyi.Volt egy fiú,akivel először haverok voltunk,aztán barátok,majd legjobb barátok.Ő volt az,aki mindent tudott rólam,akinek mindent elmondtam,aki ha a szemembe nézett ,akkor a szívembe látott.Ez kölcsönös volt.Majd szépen lassan egymásba szerettünk.Először mindketten tagadtuk saját magunkban,hogy van köztünk valami.Nekem ekkor volt barátom,és emiatt én is mondogattam,hogy nincs köztünk semmi ,csak beképzelem stb.Fél évig ezt "játszottuk",hogy nincs semmi.Aztán bevallottuk mindketten,hogy van,egyre jobban távolodtam el a barátomtól,szakítás lett belőle,ami nagyon fájt,mert komoly kapcsolat volt és sokáig tartott.Visuont Megérte,azóta is együtt vagyok a "fiú barátommal"(3 éve).Ő volt az egyetlen,akivel ne szakadt meg a kapcsolat,mert ugse itt kölcsönös volt az egymásba szeretés.
18/20 anonim válasza:
17-es válaszoló vagyok.Azt azért,pluszban hozzátenném,hogy amikor én ezt a fiút megismertem,már akkor megfogott benne valami,mai napig nem tudom,hogy mi.Nagyon tetszett külsőre is.Ja,és elnézést a helyesírásért,telefonról vagyok,és gyorsan írtam.
19/20 anonim válasza:
Haverság igen, igazi barátság szerintem nincs:)
20/20 anonim válasza:
Határozott nem, egyik fél mindig többet akar, te ha barátnak nézed ő többet akar, vagy fordítva, hidd el nekem, már tull estem ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!