Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik szeretik ha a dolgok nevén vannak nevezve?
Figyelt kérdés
Akik szeretik a közönséges kifejezéseket?#szexis szavak
2015. márc. 22. 18:56
2/8 Marko polo válasza:
Ez most milyen kérdés?:D
Mondj példát légyszíves...
3/8 anonim válasza:
gondol arra gondol, hogy a szart, szarnak és nem kakinak, kasinak, ürüléknek és hasonlóknak lehet mondani előtte
4/8 anonim válasza:
Hát igen, elég fárasztó mondjuk, mikor olyan kérdések vannak, hogy "miért fáj, tudjátok, OTT LENN?" ahelyett, hogy annyit mondanának, fáj a puncim. Jó ez egy gyakoris példa volt, de a való életben is fáraszt, mikor kerülgetik a kását, és húsz szóval írják le azt, amit egy is kifejez.
5/8 anonim válasza:
Nagyon divatos lett manapság "őszintének" lenni, de sajnos sokan nem igazán tudják megkülönbözteti az őszinteséget a gátlástalanságtól, és korlátok nélküli bunkóságtól, vagy a szimpla "nyelvi primitivizmustól".
6/8 anonim válasza:
A közönségesség és a dolgok nevén nevezése nagyon nem ugyanaz. Én szeretem nevén nevezni a dolgokat, de van különbség a pénisz és a fac szavak között. Van különbség a punci és a picha között. Van különbség a szex és a bacás között. Érted a logikám. A közönségességet nem szeretem, bántja a fülem valahogy, pedig nem vagyok egy kis érzékeny lélek.
7/8 anonim válasza:
Tegnap este elmentem szarni,kitöröltem a valagam, utána fürödtem aztán a párommal basztunk, és elmentem hugyozni,kitöröltem a pinám, majd a csöcseimet megmaszíroztam és lefeküdtem aludni.
8/8 A kérdező kommentje:
Szex közben!
2015. márc. 26. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!