Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek vele? Ti elítélnétek emiatt?
"Sok barátnője volt már."
Szeretnél a sokadik skalpja lenni? Hát! Te tudod!
Igen,a lányoknak(tisztelet a kivételnek) pontosan az ilyen fiúk kellenek,akik átcseszik majd...hajrá,s igen,első válaszolónak igaza van!Tégy a belátásod szerint,ám ne csodálkozz ha koppanni fogsz!
23F
Most itt jon mindenki azzal, hogy egy ujabb skalp lennek neki. Mi ezt nem tudhatjuk biztosan.
Lehetett azert is sok baratnoje, mert mondjuk megcsaltak a csajok, es inkabb otthagyta oket.
De az eleg furcsa, hogy lenne alkalma kozeledni, es nem teszi.
sokadik barátnő lennél, kihasználna, utána, ha mással látnád egy ideig nagyon fájna, DE mert vágysz rá, mindez nem érdekel téged, és bele fogsz menni valószínűleg. viszont: alakítsd úgy a dolgokat, hogy figyeljen rád, hogy élvezetet okozzon az első, hogy egy nagyon kellemes élmény maradjon, amire nem mint meggondolatlan butaságként, hanem egy nagyon szép emlékként tudj rá visszaemlékezni.
esetleg érdemes lenne egy két korábbi barátnőjével beszélgetned, hogy megtudd, mennyire figyelmes, vagy csak a maga élvezetére hajt?
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más elképzelése van a szüzessége elvesztéséről, én anno boldog párkapcsolatban, 1 év után, teljesen szerelmesen veszítettem el és abszolút nem bántam meg.
Ha Te úgy szeretnéd elveszíteni, hogy nem kapcsolatban, hanem kalandként, én azért sem ítéllek el, a Te dolgod. Viszont ha egy kicsit is érzelmes leányzó vagy és nem mai felszínes, akkor szerintem várd ki a megfelelő személyt, akire bátran rábízhatod magad.
Ráadásul 1 hónap nem hosszú idő, lehet, hogy kedves veled a srác, de nem biztos, hogy pl. az együttlét során is olyan figyelmes és óvatos lenne, márpedig az első együttlét nagyon meghatározó a későbbiekre nézve. Én nem kockáztatnék a helyedbe, nekem nem érné meg, de Te tudod. Akárhogy is, a döntés a Tiéd! :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!