Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tetszik nektek egy srác, de nagyon csúnyán leissza magát előttetek, akkor hamar ábrándultok ki belőle?
Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 22:32
1/8 anonim válasza:
Csak akkor, ha aggresszív részegen. Kötözködik, ordibál. Vagy, ha bevizel. Egyébként nem kiábrándító, ha nem rendszeresen alkoholizál.
2/8 anonim válasza:
Én már egyszer behugypztam részegen. :D
Na csajok ki akar velem járni? ;)
3/8 anonim válasza:
Szerintetek mi, lányok nem iszunk?:DD
4/8 A kérdező kommentje:
de, ti lányok is isztok, és elég kiábrándító amikor egy lány nagyon részeg. Épp ezért kérdezem.
2015. márc. 21. 22:45
6/8 anonim válasza:
Attól függ, mennyire tetszik, mennyire ismerem stb. Első benyomásnak nem lenne valami kecsegtető, főleg, ha vállalhatatlanul viselkedik részegen. De ha már jobban ismerem és tudom, hogy alapból rendes, kedves, intelligens ember, akkor persze szemet lehet hunyni fölötte. Ha meg a szerelmemről van szó, akkor nem kérdés, őt mindig és mindenhogy szeretem, még akkor is, ha a cipőmre hány. (De azért inkább ne...)
7/8 anonim válasza:
Ugyan már..:D A legjobbakkal is megesik. De ha agresszív lenne részegen, azt nem bírnám, attól tuti kiábrándulnék.
8/8 anonim válasza:
Miért mi nők kiábrándítóak vagyunk ha kicsit többet iszunk mint kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!