Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Én még itt nem nagyon láttam helyes fiút. Ti mit gondoltok? :D
Kedves #18!
Csak egyet kell visszaolvasnod. (az utolsó mondatra hívnám fel a figyelmed)
Kedves kérdező!
Elnézésed kérem, valószínűleg egyszerre írtuk válaszainkat (Egyre több bennünk a közös;) ) mert mikor leírtam a mondandóm a válaszod még nem láttam. Ne haragudj így máris más a leányzó fekvése. Ha jól értem, számodra irreleváns a külső ha párt választasz, viszont mivel a jófej srácok mind csúnyák ergo csúnya baratáid voltak/vannak, most helyes pasikat keresel, hogy legyen egy-két közös képed helyes srácokkal is a facebookon. :O
18# voltam
Tusé kedves kérdező:)
Akkor találgatok tovább. Nem facebookozol, tehát vagy Twitter párti vagy, vagy nem nagyon hat meg mások mit gondolnak rólad, nem posztolod az új rucit amiben mész bulizni, vagy a ciprusi nyaralást tehát nem vagy egoista. Inkább a személyes kontaktus/beszélgetések híve vagy, de akkor miért vagy itt a GYIK-on? Kiírtál egyszer egy kérdést, és rád írt egy srác aki szimpatikus volt de sajnos kiderült hogy csúnyácska, de megtetszett a szitu ezért megismerkedtél pár itteni emberrel, de a végeredmény lohasztó volt. Na? Alakul? :)
Túlbonyolítod. :D
Üzenetben nem sokszor kaptam még képet, csak a "mi a véleményetek rólam?" és az ezekhez hasonló kérdések után gondolkodtam el ezen a dolgon. És érdekelt nőtársaim véleménye, hogy hasonlóan látják-e a helyzetet.
Egy képet kaptam. :)
A gyakorikérdéseket és a Facebookot ne vegyük egy kalap alá szerintem. Ez nem közösségi oldal. Csupán a magam szórakoztatására használom. :)
Nem vettem egy kalap alá, csak arra gondoltam hogy mivel nem facebook-ozol, te a való világot választottad a virtuális helyett, és ebbe nem nagyon illett bele a GYIK. De ha csak buliból vagy itt az mindent megmagyaráz! :)
Köszi a beszélgetést, igazán élveztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!