Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a külömbség? Bővebben lent.
Mi a külömbség a "szex", "szeretkezés" és "dugás" szavak fogalma között?
Mert tudtommal szinonimák.
Csak azért merült fel bennem a kérdés, mert többször is olvastam, hogy azt írták : "Az nem szeretkezés.Az csak szex." vagy "Mindig csak dugni akar.Én végre szexelni is akarok!"
És igazán nem értem, hogy mi a külömbség...
Mert szerintem mind a három szó azt jeleni, hogy a férfi beledugja a péniszét a nő hüvelyébe.
Vagy nem?
Valóban szinonimák!
Azonban van különbség, ahogy az ember használja: sima dugás, vgy szexelés, általában egy gyors menet, sokszor érzelmek nélküli aktust jelent. A szeretkezésbe érzelmek vannak, és általában hosszabb kimenetelű és tartós kapcsolatok esetén szokott lenni. Aki egy jót akar dugni, az csak szexet akarja, akárki szóba jöhet!
szex = ha szexuális kívánod a másikat
szeretkezés = testi és lelki kielégülés a szerelmeddel <3
dugás = szükségletek kielégítése.. ugyanaz mint a maszturbálás csak ott egy másik ember is..
18/l
ez az én véleményem :)
Kb ugyanaz, mint a sétál, ballag, bandukol, vagy az eszik, zabál, táplálkozik között. Mind ugyanazt a tartalmi tevékenységet jelöli, de különböző jellegő, érzelmi töltésű stb végrehajtást.
A szeretkezik többnyire odaadó, figyelmes, kölcsönösen jó, szerelmen alapuló együttlétet jelent, a dugás egy gyors és max a férfi számára élvezetes, érzelemmentes menetet, a szex szó igazából viszonylag tárgyilagos, így akármiyen is lehet.
A szeretkezés érzékibb, lightosabb általában szerelemből, de mindenképp van érzelmi kötődés.
A dugás vad, általában érzelemmentes.
A szexet fel lehet fogni a kettő közötti arany középútként is, vagy egy hivatalosabb megnevezésként is.:D hát..nálam ez a különbség :D
17/L
Szeretkezés az, amit nem csak azért teszel, hogy kielégítsd a szükségleteidet, hanem mert szerelmes vagy a partneredbe.
Dugás pedig az, ha pl. kanos vagy, ezért megállsz az első út széli leányzónál és lenyomsz vele egy menetet.
A szex vagy szexualitás nem csak a nemi aktus, hanem minden testi kontaktus a férfi és a nő között, beleértve pl. a csókot, pettinget is, tehát tágabb fogalom, mint a szeretketés és a dugás.
A "külömbség" pedig helyesen "különbség". Először azt hittem, elgépelted, de többször is így írtad.
Szex: Szinoníma a közösülésre
Dugás: Például amikor felhajtod a szoknyáját és csak úgy becsempészed a lompost.
Szereretkezés: Érzelmekkel teli szex, mely a kölcsönös örömszerzésről szól. Ezt az amit csak a párodtól kaphatsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!