Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mitől van ez? Ma mikor az egyik férfi tanárom bejött az osztályterembe, és ránéztem, akkor hevesen kezdett el dobogni a szivem, és a gyomromban is éreztem egy kis szorítást.
Hát...ja.
Igaza van az előttem szólónak.
Valamilyen szinten biztosan bejön, és úgy éreznek az "ösztöneid" h ő ideális szexpartner lenne.
(Bocs a hülye fogalmazásért.)
15 évesen ez elég tipikus "szerelem". Nem hiszem amúgy, hogy bármi esélyed lenne nála és hogy valóban szerelem lenne. Ez olyan tini fellángolás, meg jó érés ennyi idősen "szerelmesnek" lenni.
Találj egy Veled egykorút, akivel lehet is valami. Így tudod kierni a fejedből, hogy rájössz: nem vagy belé szerelmes, csak tetszik maximum, mert szerelmes attól még nem lesz az ember, hogy gyorsabban dobog a szíve, de nem is ismeri a másikat.
Aztán meg amúgy sem lehet semmi az egészből, szóval felesleges pazarolnod rá az idődet. Keress valaki olyat, aki már valami nőközelinek lát és nem kisgyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!