Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanarom miert csinalja ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanarom miert csinalja ezt? en 14/L ő 25/F (lent)

Figyelt kérdés

folyton mosolyog, kacsintgat, volt mar hogy behivott a szertarba es elkezdett simogatni, mondta hogy menjek fel a szonyegek tetejere mert mutatnia kell valamit. mondtam jolvan, folmentem. eleg bizar volt oda ult mellem es atkarolt. kicsit hulyeskedett es megprobalt eldontebi a szonyegeken "a nagy nevetes" kozben. nem hagytam magam de erosebb volt es eldoltem. aztan lefekudt mellém. aztan magahoz huzott es atrakta az egyik labat rajtam.

ez pedofilia?

szerintem igen. vagy ha nem mit akarhat?

2015. márc. 20. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Remélem fake.
2015. márc. 20. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
nem feltétlen pedofilia de az tuti h pár év börtön. Mondd el a szüleidnek és menjetek a rendőrségre. ilyen gyerek molesztáló ne dolgozzon iskolána.
2015. márc. 20. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem mindenképp jelezd a szülőknek
2015. márc. 20. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
A pedofil arra is gondol hogyan úszhatná meg... ez csak egy sima hülye akinek felállt rád a farka.
2015. márc. 20. 19:29
 5/8 veteran1978 ***** válasza:
74%
Ha nem kamu a kérdésed,akkor mindenképpen szólj a szüleidnek.A többit majd ők intézik az iskolaigazgatóval!
2015. márc. 20. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Tartsd magad távol ettől az alaktól, mert ugyan még nem kifejezetten pedofília, de arrafelé mutat.. és ha őszinte akarok lenni, már bőven molesztálás, mivel átrakta rajtad a lábát és eldöntött a szőnyegen.

/A mocskos állatja :@ /

Ne maradj vele egyedül lehetőleg...

Szerintem is szólj a szüleidnek.. de ha nem akarsz, akkor [is] legyél nagyon óvatos!!!

2015. márc. 20. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Meg leszel b....szva
2015. márc. 21. 13:51
 8/8 anonim válasza:
78%
Nagyon remélem, hogy csak trollkodsz. Már hogy a ***ba ne lenne pedofília? Ha nem, akkor nagyon gyorsan szólj a szüleidnek, egyedül ne menj sehova, lógj mindig a barátnőid társaságában, és sprintelj ki az óráiról, amint vége. Az arc olyan szinten rád van gerjedve, hogy leszarja, hogy akár börtönbe is kerülhet, és a szertárban próbálkozik... egy 14 évessel!! Kezelésre szorul. Rádrakta a lábát?? :o tudod mi lett volna a következő??? Úh, de pipa lettem.... Nagyon remélem csak vicc az egész, ha nem akkor vegyél Craw Maga órákat....
2015. márc. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!