Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanarom miert csinalja ezt? en 14/L ő 25/F (lent)
folyton mosolyog, kacsintgat, volt mar hogy behivott a szertarba es elkezdett simogatni, mondta hogy menjek fel a szonyegek tetejere mert mutatnia kell valamit. mondtam jolvan, folmentem. eleg bizar volt oda ult mellem es atkarolt. kicsit hulyeskedett es megprobalt eldontebi a szonyegeken "a nagy nevetes" kozben. nem hagytam magam de erosebb volt es eldoltem. aztan lefekudt mellém. aztan magahoz huzott es atrakta az egyik labat rajtam.
ez pedofilia?
szerintem igen. vagy ha nem mit akarhat?
Tartsd magad távol ettől az alaktól, mert ugyan még nem kifejezetten pedofília, de arrafelé mutat.. és ha őszinte akarok lenni, már bőven molesztálás, mivel átrakta rajtad a lábát és eldöntött a szőnyegen.
/A mocskos állatja :@ /
Ne maradj vele egyedül lehetőleg...
Szerintem is szólj a szüleidnek.. de ha nem akarsz, akkor [is] legyél nagyon óvatos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!