Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Ugye, nem kell fizetnem? És honnan tudta, hogy magyar vagyok?
Kíváncsiságból rámentem a slutroulettelive.com-ra, és megnéztem három különböző nő "webkameraadását" néhány másodperc erejéig.
Nekem nincs webkamerám, sem pedig mikrofonom, tehát gyakorlatilag semmit sem tudhat rólam a másik fél. Mégis, ezt írta az egyik lány: "you're a gorgeous hun", pedig ő talán angol, vagy amerikai, tehát elméletileg még csak nem is feltételezhette volna, hogy magyar vagyok.
Ami még aggaszt, hogy ki volt írva a képernyő aljába, hogy "gold show", és valahol mellette: "13 $". Ez azt jelenti, hogy fizetnem kellett volna? (Nem láttam semmilyen kitöltendő "számlarészt", és nem is vetkőzött le a hölgy, csak illegette magát, és valamit beszélt angolul.)
13:43
Remélem, nincs igazad. Csak néhány másodpercig voltam fent az adott lánynál, és nem mutatott meg magából semmit sem.
13:50
Regisztráltam, de nem adtam meg bankkártyaadatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!