Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szeressem meg a fiúkat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressem meg a fiúkat?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, de nem érdekelnek a fiúk (semmilyen értelemben). Állítólag leszbikus vagyok, mivel csak a lányok jönnek be. Úgy érzem, ez megakadályoz abban, hogy normális életet élhessek...

Létezik valamilyen módszer arra, hogy hetero legyek? Ha nem gondolok a saját nememre, egy idő után a fiúk fognak érdekelni?

2015. márc. 19. 14:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A melegek, leszbikusok és biszexuálisok nem maguk választották szexuális érdeklődésüket, hanem az „történik velük”, függetlenül attól, hogy mit szeretnének, vagy mások mit várnak el tőlük. Akarattal nem lehet új irányt adni a vágyaknak, legfeljebb megtartóztatni magunkat az azonos nemű partnertől. Ez azonban sok feszültséghez vezet, és nagyban csökkenti az érzelmi–szexuális élet színvonalát.
2015. márc. 20. 16:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja meg jó h.ülye vagy 6os.
2015. márc. 20. 16:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
5-össel teljesen egyetértek. Nincs benned semmi probléma. Ezt nem lehet megváltoztatni, ez nem választás kérdése, nem bűn vagy betegség. Egyébként a fiúk nem is annyira érdekesek. Én is leszbi vagyok, btw, de már van párom. :P
2015. márc. 21. 00:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

14évesen azért még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni,de gyanakodhatsz...hogy mi merre.

Tuti módszer nincs,mivel nem betegség.

1:elfogadod magad és talán boldog leszel.

2:megprobálod palástolni és fix,hogy boldogtalan leszel.

2015. márc. 21. 00:20
 15/19 A kérdező kommentje:
Szóval lehetetlen...
2015. márc. 21. 18:31
 16/19 anonim válasza:
Azért el kell mondani azt is, hogy ebben a korban minden ember ( a hormonok hatására) a saját neméhez kezd el vonzódni. De nyugalom, ez elmúlik. (álltalában)
2015. márc. 22. 09:23
 17/19 A kérdező kommentje:
Minden ember? Hát, én eddig elég sok heteroval találkoztam a korosztályomból...
2015. márc. 22. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Nos, nem. Egyáltalán nem èrzi mindegyik tinèdzser, hogy meleg illetve biszexuális lenne. A kíváncsiság termèszetes dolog, mèg akkor is, ha a szexuális èrintkezès vágya felerősödik benned a saját nemeddel kapcsolatban. Ugyanakkor gyanítható, hogy a kèsőbbiek során mindkèt nem felkelti majd az èrdeklődèsed ès elhatárolódik, hogy melyikhez vonzódsz majd jobban. Ez vèlemènyem szerint tapasztalatok által döntődik el. Minèl èrzèkibben èled át azonos neművel a szeretkezès èlmènyèt, anál jobban fogsz vágyakozni utána. S ez ellenkező nemű esetèben is így igaz. Szóval ne aggódj! Nem kell a kètelyeidet olyanokkal megosztanod, akikkel nem szeretnèd. Mindez a magánügyed, nem szüksèges, hogy a közvetlen környezeted előtt kitudódjon.
2015. márc. 22. 12:25
 19/19 anonim válasza:
Ne tégy ellene. Ha valaki tetszik mondd meg neki. Ne hátráltasson semmi. Nyílj ki és légy önmagad. Hidd el tudsz teljes értékű életet élni. Viszont az előzőeknek igaza van abban, hogy nagyon fiatal vagy még, változhat. Nem minden korodbeli, úgy ahogy te sem vagy olyan aki hamar kezdi. Majd kialakul de csináld.ahogy jól esik. :)
2015. márc. 22. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!